News Nyheder:
500 kr. risikofrit væddemål på England - Frankrig 500 kr. risikofrit væddemål på ENG - FRA

Dagens Video

Reklamelink | 18+ | Spil ansvarligt | StopSpillet: 70 22 28 25 | Selvudelukkelse: ROFUS.nu

Vil du se andre gode fiduser?

Kort Analyse

Med en placering som nummer 5 i stillingen har Arsenal samlet 57 point efter 32 kampe. På 54 point befinder Man Utd sig rangeret som nummer 6 for 32 afviklede kampe. Både Arsenal og Man Utd har måttet udholde en del flere skuffelser på det seneste end godt er i Premier League. Begge går ind til rundens duel på udkig efter et resultat, der kan opbygge den foreslåede moral igen.

Borussia Dortmund øjner muligheden for at forkorte afstanden op til førerholdet i 1. Bundesliga, Bayern München, når de krydser klinger på Allianz Arena. Bayern München indtager en plads som nummer 1 i tabellen med 72 point efter 30 kampe. På de 30 runder Borussia Dortmund har afviklet, har de indsamlet 63 point og ligger nummer 2 i stillingen.

Brentford er i kongehumør før deres kommende opgave på lørdag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev Chelsea nedlagt 4-1, hvorefter det blev 2-0 mod West Ham. Senest måtte også Watford bøje sig i et 2-1 nederlag.

Følg vores sociale medier:

Nyeste spilforslag fra
Penge I Banken

Følg med i vores bedste spilforslag på YouTube, hvor Jacob Hansen guider dig gennem aktuelle storkampe med de bedste spilforslag til hver kamp.