News Nyheder:
England vs Danmark - Gratis væddemål med Bet365 - KLIK HER England vs Danmark - Gratis væddemål hos Bet365

Dagens Video

Reklamelink | 18+ | Spil ansvarligt | StopSpillet: 70 22 28 25 | Selvudelukkelse: ROFUS.nu

Vil du se andre gode fiduser?

Kort Analyse

Manchester City rejser til et opgør mod RB Leipzig på Red Bull Arena Leipzig den kommende onsdag til den første af to kampe i 1/8-finalen i Champions League.

RB Leipzig kunne præsentere et argument for, at de var lidt uheldige ikke at slutte først, da de hentede 12 point i deres gruppefase. Dog blev de ramt af to skuffende nederlag, og nu står de over for en gruppevinder som Manchester City. Manchester City havde ikke de helt store problemer med at tage førstepladsen i gruppespillet, som de gik ubesejrede igennem med 14 point på kontoen. Fire sejre gjorde det forholdsvis overkommeligt, og de sætter uden tvivl næsen op efter mere mod RB Leipzig.

RB Leipzig skal fokusere på, hvad der gav dem fire sejre i gruppespillet, når de tager imod Manchester City til det første opgør. De har brug for en stærk præstation, og ikke én af den slags, der resulterede i to nederlag i gruppespillet. Manchester City er fortsat uden nederlag i denne sæson i Champions League, og de har uden tvivl kikkerten rettet imod at bevare den status, når de gæster RB Leipzig i den første duel.

Følg vores sociale medier:

Nyeste spilforslag fra
Penge I Banken

Følg med i vores bedste spilforslag på YouTube, hvor Jacob Hansen guider dig gennem aktuelle storkampe med de bedste spilforslag til hver kamp.
Nye Expekt

Velkomstbonus

Spil dig til 1000 kr. freebet
18+, regler & vilkår gælder*, Spil ansvarligt, Rofus.nu, StopSpillet.dk