News Nyheder:
Hent 500 kr. risikofrit væddemål på DK - Australien her 500 kr. risikofrit væddemål på DK - Australien

Dagens Video

Reklamelink | 18+ | Spil ansvarligt | StopSpillet: 70 22 28 25 | Selvudelukkelse: ROFUS.nu

Vil du se andre gode fiduser?

Kort Analyse

Chelsea og Arsenal brager sammen onsdag i Premier League i endnu et London-derby på Stamford Bridge. The Blues slog Crystal Palace 2-0 i deres semifinale i FA Cuppen i weekenden, mens Mikel Artetas mandskab led det tredje nederlag på deres tur til Southampton.

Tuchels hold har med succes svaret igen på de udfald de havde i starten af ​​måneden, eksempelvis med en 6-0 sejr over Southampton. De tabte dog deres seneste to hjemmekampe, hvilket der skal svares igen på. Det er 29 år siden, at Chelsea sidst led tre på hinanden følgende nederlag på eget græs i alle turneringer.

Ufatteligt nok kom det tredje nederlag i den rækkefølge mod Arsenal, som altså kan hente opmuntring i historien. De står ellers midt i en alarmerende nedtur med tre nederlag i træk og fire i de seneste fem. At tage nul point og kun score et mål i møder med Crystal Palace, Brighton & Hove Albion og Southampton har ikke kun truet Arsenals top-fire drømme, men deres håb om europæisk fodbold i det hele taget.

Artetas mænd er nu faldet til sjettepladsen, men dog stadig kun tre point efter Tottenham Hotspur med en kamp i hånden. Da Spurs og Manchester United begge har en tendens til også at tabe afgørende point, kan Arsenal stadig genstarte deres top-4-jagt med sejr.

Følg vores sociale medier:

Nyeste spilforslag fra
Penge I Banken

Følg med i vores bedste spilforslag på YouTube, hvor Jacob Hansen guider dig gennem aktuelle storkampe med de bedste spilforslag til hver kamp.