News Nyheder:
Hent velkomstbonus ved Bet365 her Hent velkomstbonus ved Bet365 her

Dagens Video

Reklamelink | 18+ | Spil ansvarligt | StopSpillet: 70 22 28 25 | Selvudelukkelse: ROFUS.nu

Vil du se andre gode fiduser?

Kort Analyse

Det er toppen af tabellen, som møder den nedre del på Anfield på lørdag. Det er en kamp, hvor vi forventer, at Liverpool som minimum konsoliderer placeringen i den sjove ende af stillingen mod Watford.

Med en placering som nummer 2 i stillingen har Liverpool samlet 69 point efter 29 kampe. På 22 point befinder Watford sig rangeret som nummer 18 for 29 afviklede kampe.

Watford går ind til kampen mod Liverpool den kommende lørdag med håbet om at hale ind på de foranliggende i tabellen i Premier League. Opgaven er selvsagt ikke nem, men omvendt en god mulighed for gæsterne til at vise, hvad de indeholder. Liverpool oser af selvtillid på målfronten inden deres kamp på lørdag, hvortil de ankommer med yderst respektable tal for deres seneste 10 kampe.

Liverpool præsterede flotte 2.5 mål pr. kamp, eller sammenlagt 25 kasser. De indkasserede 4 mål, et gennemsnit på 0.4 pr. kamp med clean sheets i 7 af dem. Hvad målscoring angår, er Watford ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 6 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 0.6 pr. kamp.

De indkasserede 18 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.8 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 3 gange i denne serie.

Følg vores sociale medier:

Nyeste spilforslag fra
Penge I Banken

Følg med i vores bedste spilforslag på YouTube, hvor Jacob Hansen guider dig gennem aktuelle storkampe med de bedste spilforslag til hver kamp.