News Nyheder:
Hent velkomstbonus ved Bet365 her Hent velkomstbonus ved Bet365 her

Dagens Video

Reklamelink | 18+ | Spil ansvarligt | StopSpillet: 70 22 28 25 | Selvudelukkelse: ROFUS.nu

Vil du se andre gode fiduser?

Kort Analyse

The Gunners er på udkig efter at åbne et større hul i stillingen i Premier League til Leeds, når de to rivaler skal op imod hinanden på lørdag. Det kan hjemmeholdet dog dårligt tillade sig, hvis de skal bevare kontakten til gæsterne.

Liverpool kan inden deres kommende opgave fremvise en rimeligt god målform for deres seneste 10 kampe. De har et gennemsnit på 3.1 mål pr. kamp, svarende til 31 mål i alt. De måtte finde sig i 7 scoringer imod, eller et snit på 0.7 pr. kamp, hvor de holdt rent bur 6 gange.

Manchester City kan inden deres kommende opgave fremvise en rimeligt god målform for deres seneste 10 kampe. De har et gennemsnit på 2.6 mål pr. kamp, svarende til 26 mål i alt. De måtte finde sig i 6 scoringer imod, eller et snit på 0.6 pr. kamp, hvor de holdt rent bur 5 gange.

Burnley vandt 3-2 på eget græs, da de to klubber sidste gang stod overfor hinanden på Turf Moor i januar i 2021 i Premier League. Bookmakerne har Aston Villa som favoritter til sejren i dette opgør. Aston Villa går ind til opgøret med en historik mod Burnley, der siger 2-4-2 for deres seneste 8 kampe i Premier League.

Wolves indtager en plads som nummer 8 i tabellen med 24 point efter 17 kampe. På de 17 runder The Blues har afviklet, har de indsamlet 37 point og ligger nummer 3 i stillingen.

Følg vores sociale medier:

Nyeste spilforslag fra
Penge I Banken

Følg med i vores bedste spilforslag på YouTube, hvor Jacob Hansen guider dig gennem aktuelle storkampe med de bedste spilforslag til hver kamp.