News Nyheder:
Ekspert analyser / spilforslag på din telefon - KLIK HER Eksperternes analyser / spilforslag på mobilen

Dagens Video

Reklamelink | 18+ | Spil ansvarligt | StopSpillet: 70 22 28 25 | Selvudelukkelse: ROFUS.nu

Vil du se andre gode fiduser?

Kort Analyse

Det sluttede 3-0 i den første duel, så nu er afgørelsens time inde for gæsterne fra Manchester City og hjemmeholdet Bayern München. Deres returkamp i Champions League finder sted på Fussball Arena München på onsdag.

I skrivende stund kan en hjemmesejr til Bayern München spilles til 2.70, mens bedste odds på uafgjort er 3.80. Endelig kaster en udesejr til Manchester City 2.38 af sig på oddset.

Bayern München er velkørende på målfronten inden deres kamp på onsdag, hvortil de ankommer med yderst respektable tal for deres seneste ti kampe. Bayern München præsterede flotte 2.2 mål pr. kamp, eller sammenlagt 22 kasser. De indkasserede seks mål, et gennemsnit på 0.6 pr. kamp med clean sheets i syv af dem.

Manchester City kan inden deres kommende opgave fremvise en rimeligt god målform for deres seneste ti kampe. De har et gennemsnit på 2.6 mål pr. kamp, svarende til 26 mål i alt. De måtte finde sig i seks scoringer imod, eller et snit på 0.6 pr. kamp, hvor de holdt rent bur seks gange.

Følg vores sociale medier:

Nyeste spilforslag fra
Penge I Banken

Følg med i vores bedste spilforslag på YouTube, hvor Jacob Hansen guider dig gennem aktuelle storkampe med de bedste spilforslag til hver kamp.

Velkomstbonus

Velkomstbonus op til | 1.000kr Væddemålskreditter
18+, regler & vilkår gælder*, Spil ansvarligt, Rofus.nu, StopSpillet.dk