Find dagens aktuelle spilforslag her Se aktuelle spilforslag

Dagens Video

Spilles hos: ComeOn

Reklamelink | 18+ | Spil ansvarligt | StopSpillet: 70 22 28 25 | Selvudelukkelse: ROFUS.nu

Kort Analyse

To giganter i engelsk fodbold sætter hinanden stævne tirsdag aften, når Liverpool er vært for Manchester United på Anfield i Premier League.

Jurgen Klopps mænd går ind til kampen efter at have reserveret plads i FA Cup-finalen, mens de ”røde djævle” endnu engang forlod sig på topscorer Ronaldo i en 3-2 ligasejr mod Norwich City. Én hjemlig titel er allerede i bagagen, og Liverpool er potentielt kun 270 minutter væk fra en syvende Champions League-krone, ligesom endnu en tur til Wembley venter.

Det er voldsomme tider for Liverpool-fansene. De røde blæste Manchester City ud af banen i 1. halvleg i deres FA Cup-semifinale og Pep Guardiolas mænd præsterede ikke et mirakuløst comeback.

Da City ikke er i aktion igen før onsdag aften, kan Liverpool detronisere ligaens tophold i mindst 24 timer med en sejr foran deres egne tilhængere tirsdag aften. De røde scorede mindst to mål i hver af deres sidste fem kampe, både kontinentalt og indenlandsk, og de er det bedste hjemmehold i Premier League.

Månedens Bookmaker

Her finder du vores favorit bookmaker.

LeoVegas
Spil for 1000 Kr. Og få 1000 Kr.​
Hent bonus!

Kun for nye spillere bosat i Danmark | 18 + | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudeluk via ROFUS.nu | Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk
Min. indbetaling og indsats på 100 kr til odds 1,80 for at få dit freebet. Maks freebet op til 1000 kr.
F.eks. Lav en indsats på 1000 kr. og få et freebet på 1000 kr. Der ikke omsætningskrav på gevinster ved freebettet. Bonus aktiveres ved indbetaling under “min tilbud” og skal bruges inden 60 dage. Indbetalinger foretaget gennem Skrill eller PaySafeCard berettiger ikke til bonussen. Matched freebet kan kun bruges til live spil fra mobilen.

Nyeste spilforslag fra Penge I Banken

Følg med i vores bedste spilforslag på YouTube, hvor Jacob Hansen guider dig gennem aktuelle storkampe med de bedste spilforslag til hver kamp.
Gruppe A
Dato og tidspunktKampSpillested
15. januar 2021
Kl. 20:30
FC København - Brøndby IFNy administrativ hovedstad
15. januar 2021
Kl. 20:30
FC København - Brøndby IFNy administrativ hovedstad
15. januar 2021
Kl. 20:30
FC København - Brøndby IFNy administrativ hovedstad
15. januar 2021
Kl. 20:30
FC København - Brøndby IFNy administrativ hovedstad