Dagens Video

Vil du se andre gode fiduser?

Kort Analyse

To giganter i engelsk fodbold sætter hinanden stævne tirsdag aften, når Liverpool er vært for Manchester United på Anfield i Premier League.

Jurgen Klopps mænd går ind til kampen efter at have reserveret plads i FA Cup-finalen, mens de ”røde djævle” endnu engang forlod sig på topscorer Ronaldo i en 3-2 ligasejr mod Norwich City. Én hjemlig titel er allerede i bagagen, og Liverpool er potentielt kun 270 minutter væk fra en syvende Champions League-krone, ligesom endnu en tur til Wembley venter.

Det er voldsomme tider for Liverpool-fansene. De røde blæste Manchester City ud af banen i 1. halvleg i deres FA Cup-semifinale og Pep Guardiolas mænd præsterede ikke et mirakuløst comeback.

Da City ikke er i aktion igen før onsdag aften, kan Liverpool detronisere ligaens tophold i mindst 24 timer med en sejr foran deres egne tilhængere tirsdag aften. De røde scorede mindst to mål i hver af deres sidste fem kampe, både kontinentalt og indenlandsk, og de er det bedste hjemmehold i Premier League.