Dagens Video

Reklamelink | 18+ | Spil ansvarligt | StopSpillet: 70 22 28 25 | Selvudelukkelse: ROFUS.nu

Vil du se andre gode fiduser?

Kort Analyse

Lionel Andrés Messi (født 24. juni 1987) er en argentinsk fodboldspiller, der spiller for Argentinas fodboldlandshold og det franske Ligue 1 hold Paris Saint-Germain F.C.

Han startede i sin fars klub Grandoli som 5-årig og var 13 år, da han blev optaget hos FC Barcelonas fodboldskole La Masia. 1. maj 2005 blev han den yngste målscorer for Barcelona nogensinde.

Da Messi var barn blev han diagnosticeret med væksthormon-mangel, så han ikke kunne vokse. Lægerne mente, at han aldrig blev fodboldspiller eftersom hans familie ikke havde penge til medicinen.

Messi er blevet kåret til verdens bedste fodboldspiller flere gange. Messi har spillet over 100 kampe og scoret 80 mål for det argentinske landshold.

Som spiller i FC Barcelona har han været med til at vinde det spanske mesterskab, Champions League, Copa Del Rey, Spansk Supercup, UEFA Super Cup og VM for klubhold.

Messi har gennem sin karriere sat mange rekorder og en af dem er rekorden som den mest scorende spiller i et kalenderår.

Den tidligere rekordindehaver var tyske Gerd Müller der i 1972 scorede 85 mål for FC Bayern München og landsholdet. En anden rekord er rekorden for flest scorede mål i La Liga.

En rekord der blev sat den 22. november 2014.

Følg vores sociale medier:

Nyeste spilforslag fra
Penge I Banken

Følg med i vores bedste spilforslag på YouTube, hvor Jacob Hansen guider dig gennem aktuelle storkampe med de bedste spilforslag til hver kamp.
Nye Expekt

Velkomstbonus

Spil dig til 1000 kr. freebet
18+, regler & vilkår gælder*, Spil ansvarligt, Rofus.nu, StopSpillet.dk