News Nyheder:
Ekspert analyser / spilforslag på din telefon - KLIK HER Eksperternes analyser / spilforslag på mobilen

Dagens Video

Reklamelink | 18+ | Spil ansvarligt | StopSpillet: 70 22 28 25 | Selvudelukkelse: ROFUS.nu

Vil du se andre gode fiduser?

Kort Analyse

Wolves byder velkommen til Brentford i Premier League den kommende lørdag på Molineux Stadium. Wolves sluttede sidste sæson som nummer 13 med 45 point. De skal i denne runde 5 af den nye sæson i Premier League op imod Brentford. Efter 4 kampe afviklet er Wolves placeret nummer 13 i stillingen med 3 point. Der er 2 points forskel til Brentford, der som nummer 10 har samlet 5 point sammen.

Aston Villa tager den kommende lørdag imod Everton i Premier League på Villa Park. Aston Villa afsluttede sidste sæson placeret 11 med 55 point. I runde 5 står de overfor Everton, der lukkede sidste sæson ned som nummer 10 i Premier League med 59 point.

Brighton byder velkommen til Leicester i Premier League den kommende søndag på The American Express Community Stadium. Brighton sluttede sidste sæson som nummer 16 med 41 point, og de tager imod Leicester i runde 5 i Premier League. Sidstnævnte formåede at runde sidste sæson af rangeret som nummer 5 i Premier League med 66 point.

Der var gevinst på oddset, hvis du satsede på uafgjort, da Burnley senest mødte Arsenal på Turf Moor. Ingen af de to klubber formåede nemlig at gribe overtaget i kampen, der emmede ud i en 1-1. Burnley møder Arsenal med en historik imellem klubberne, der siger 1-2-7 for deres seneste 10 kampe i Premier League.

The Citizens vandt 5-2 på eget græs, da de to klubber sidste gang stod overfor hinanden på Etihad Stadium i março 2021 i Premier League. Manchester City går ind til opgøret med en historik mod Southampton, der siger 8-1-1 for deres seneste 10 kampe i Premier League. I 6 af de seneste 10 opgør mellem Manchester City og Southampton var der gevinst på oddset ved spil på over 2.5 mål.

Det er toppen af tabellen, som møder den tunge ende af tabellen på Anfield, når The Reds skal ud og fighte for yderligere point mod Crystal Palace. Liverpool afsluttede sidste sæson placeret 3 med 69 point. I runde 5 står de overfor Crystal Palace, der lukkede sidste sæson ned som nummer 14 i Premier League med 44 point.

The Citizens går ind til kampen i håbet om at holde deres nuværende stærke momentum kørende med endnu et positivt resultat. Resultaterne for deres foregående tre kampe siger, at The Citizens præsterede en 5-0 sejr mod Norwich, hvorefter de noterede en 5-0 sejr mod Arsenal, inden deres seneste kamp resulterede i en 1-0 sejr mod Leicester.

Følg vores sociale medier:

Nyeste spilforslag fra
Penge I Banken

Følg med i vores bedste spilforslag på YouTube, hvor Jacob Hansen guider dig gennem aktuelle storkampe med de bedste spilforslag til hver kamp.

Velkomstbonus

Velkomstbonus op til | 1.000kr Væddemålskreditter
18+, regler & vilkår gælder*, Spil ansvarligt, Rofus.nu, StopSpillet.dk