News Nyheder:
Hent 1000 kr. i velkomstbonus på Bet365 Hent 1000 kr. i velkomstbonus på Bet365

Dagens Video

Reklamelink | 18+ | Spil ansvarligt | StopSpillet: 70 22 28 25 | Selvudelukkelse: ROFUS.nu

Vil du se andre gode fiduser?

Kort Analyse

Luton tager på hjemmebanen Kenilworth Road imod Manchester United, der kommer forbi på søndag til et opgør i Premier League.

Manchester United er godt kørende med tre sejre i træk, og de vil selvfølgelig være ivrige efter at udvide serien, når de gæster Kenilworth Road Premier League.

Luton oser af selvtillid på målfronten inden deres kamp den kommende søndag, hvortil de ankommer med yderst respektable tal for deres seneste ti kampe. Luton præsterede flotte 2.1 mål pr. kamp, eller sammenlagt 21 kasser. De indkasserede 22 mål, et gennemsnit på 2.2 pr. kamp med clean sheets i to af dem.

Manchester United kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.7 scoringer for deres foregående ti kampe, inden deres duel den kommende søndag. De lavede selv 17 garn i takt med, at de måtte finde sig i 16 mål imod. Det giver et snit på 1.6 pr. kamp, hvori de klarede rent bur to gange.

Luton har vundet fem sejre, mens de har spillet fem uafgjorte og tabte desuden 13 kampe i denne sæson i Premier League. Luton scorede mindst ét mål i deres seneste 11 kampe.

Manchester United kigger på 13 sejre, samt to uafgjorte såvel som ni nederlag i Premier League.

Følg vores sociale medier:

Nyeste spilforslag fra
Penge I Banken

Følg med i vores bedste spilforslag på YouTube, hvor Jacob Hansen guider dig gennem aktuelle storkampe med de bedste spilforslag til hver kamp.
Nye Expekt

Velkomstbonus

Spil dig til 1000 kr. freebet
18+, regler & vilkår gælder*, Spil ansvarligt, Rofus.nu, StopSpillet.dk