Find dagens aktuelle spilforslag her Se aktuelle spilforslag

Dagens Video

Spilles hos: ComeOn

Reklamelink | 18+ | Spil ansvarligt | StopSpillet: 70 22 28 25 | Selvudelukkelse: ROFUS.nu

Kort Analyse

De røde rejser sydpå med fornyet håb om at fuldføre det umulige. En følelse af déja vu ramte Jurgen Klopp og Thomas Tuchel foran Wembley-publikummet lørdag eftermiddag, da begge ikke kunne omsætte en eneste af deres mange chancer i løbet af 120 målløse minutter i den 141. FA Cup-finale.

Men Klopps “mentalitetsmonstre” havde styr på nerverne, så da Alisson Becker stoppede Mason Mounts forsøg og Kostas Tsimikas bevarede overblikket, udløste det ”pandemonium” for de rødklædte. At gennemføre en hjemlig cupdouble har bestemt sat Liverpool godt op til en Premier League- og Champions League-kamp, ​​og afstanden til Manchester City vil blive reduceret til et point med en sejr, efter at mestrene kun kunne spille uafgjort med West Ham United.

En rystende defensiv start forhindrede ikke Liverpool i at løbe ud med 2-1 sejren ude over Aston Villa i sidste uge, men Klopp har nu masser af skader at kæmpe med, når han forsøger at styre de røde til en syvende sejr af otte mulige på udebane i Premier League.

Hasenhuttl faldt mindeværdigt på knæ, da Southampton vandt 1-0 over Liverpool på St. Mary’s i sidste sæson, men de røde er ikke i humør til at lade lynet slå ned to gange på Sydkysten.

Månedens Bookmaker

Her finder du vores favorit bookmaker.

LeoVegas
Spil for 1000 Kr. Og få 1000 Kr.​
Hent bonus!

Kun for nye spillere bosat i Danmark | 18 + | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudeluk via ROFUS.nu | Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk
Min. indbetaling og indsats på 100 kr til odds 1,80 for at få dit freebet. Maks freebet op til 1000 kr.
F.eks. Lav en indsats på 1000 kr. og få et freebet på 1000 kr. Der ikke omsætningskrav på gevinster ved freebettet. Bonus aktiveres ved indbetaling under “min tilbud” og skal bruges inden 60 dage. Indbetalinger foretaget gennem Skrill eller PaySafeCard berettiger ikke til bonussen. Matched freebet kan kun bruges til live spil fra mobilen.

Nyeste spilforslag fra Penge I Banken

Følg med i vores bedste spilforslag på YouTube, hvor Jacob Hansen guider dig gennem aktuelle storkampe med de bedste spilforslag til hver kamp.
Gruppe A
Dato og tidspunktKampSpillested
15. januar 2021
Kl. 20:30
FC København - Brøndby IFNy administrativ hovedstad
15. januar 2021
Kl. 20:30
FC København - Brøndby IFNy administrativ hovedstad
15. januar 2021
Kl. 20:30
FC København - Brøndby IFNy administrativ hovedstad
15. januar 2021
Kl. 20:30
FC København - Brøndby IFNy administrativ hovedstad