Find dagens aktuelle spilforslag her Se aktuelle spilforslag

Dagens Video

Spilles hos: ComeOn

Reklamelink | 18+ | Spil ansvarligt | StopSpillet: 70 22 28 25 | Selvudelukkelse: ROFUS.nu

Kort Analyse

Det er ikke helt værst at holde med FC København for tiden. I sidste uge sikrede løverne sig et flot 4-4-resultat på udebane mod PSV, og søndag vandt Jess Thorups mandskab topkampen i Superligaen mod FC Midtjylland med 1-0.

Især det uafgjorte resultat i Eindhoven må man løfte på hatten for al den stund, at FC København manglede det meste af offensiven. Paul Mukairu, Mamoudou Karamoko, Nicolai Jørgensen, Akinkunmi Amoo og Khouma Babacar var alle fraværende, og det er de såmænd også torsdag i Parken.

De fire første er slet ikke registrerede til at spille i Conference League, mens Khouma Babacar afsoner den sidste af de to karantænedage, han havde med sig til FC København.

Jess Thorup løste de offensive udfordringer i det første opgør ved at gå over til en 4-5-1-formation med Pep Biel alene på top, og mon ikke, at det bliver noget lignende, vi ser i returkampen?

Carlos Zeca, Valdemar Lund, Hákan Arnar Haraldsson, Luther Singh, Bryan Oviedo og Victor Kristiansen er på skadeslisten, mens Marios Oikonomou er tvivlsom på grund af sygdom.

David Khocholava er med i truppen igen.

Månedens Bookmaker

Her finder du vores favorit bookmaker.

LeoVegas
Spil for 1000 Kr. Og få 1000 Kr.​
Hent bonus!

Kun for nye spillere bosat i Danmark | 18 + | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudeluk via ROFUS.nu | Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk
Min. indbetaling og indsats på 100 kr til odds 1,80 for at få dit freebet. Maks freebet op til 1000 kr.
F.eks. Lav en indsats på 1000 kr. og få et freebet på 1000 kr. Der ikke omsætningskrav på gevinster ved freebettet. Bonus aktiveres ved indbetaling under “min tilbud” og skal bruges inden 60 dage. Indbetalinger foretaget gennem Skrill eller PaySafeCard berettiger ikke til bonussen. Matched freebet kan kun bruges til live spil fra mobilen.

Nyeste spilforslag fra Penge I Banken

Følg med i vores bedste spilforslag på YouTube, hvor Jacob Hansen guider dig gennem aktuelle storkampe med de bedste spilforslag til hver kamp.
Gruppe A
Dato og tidspunktKampSpillested
15. januar 2021
Kl. 20:30
FC København - Brøndby IFNy administrativ hovedstad
15. januar 2021
Kl. 20:30
FC København - Brøndby IFNy administrativ hovedstad
15. januar 2021
Kl. 20:30
FC København - Brøndby IFNy administrativ hovedstad
15. januar 2021
Kl. 20:30
FC København - Brøndby IFNy administrativ hovedstad