Dagens Video

Vil du se andre gode fiduser?

Kort Analyse

Frisk efter at have vundet FIFA Club World Cup blot en uge tidligere, tog indehavere af Chelsea kontrol over kampen på Stamford Bridge. Kai Havertz’ hovedstød gav Thomas Tuchels hold en tidlig føring, og Christian Pulišić tilføjede et sekund efter timen efter et fint løb fra Spiller of the Match N’Golo Kanté. LOSC trodsede oddsene for at nå ottendedelsfinalen og som overvældende underdogs, hvorfor ikke igen?

Tilliden ville have været højere med et et-måls underskud for at komme sig, men de har for nylig fundet soliditet og mål på hjemmemarkedet. Som Renato Sanches viste i London, er han ved at genvinde sin UEFA EURO 2016-form, og Jonathan David sørger for knivskarp forkant. Et tidligt mål, med et stort publikum bag sig, og det bliver ‘Game on!’

Chelsea går ind i kampen med en tomålspude og vil blive understøttet af en sen sejr mod Newcastle på søndag. Thomas Tuchel er dog sikker på at holde sine spilleres fødder på jorden og kræve en professionel præstation for at afslutte jobbet.

Jocelyn Gourvennec, LOSC-træner: “Vi spillede godt i første kamp. Vi delte boldbesiddelsen, men offensivt, vi var ikke farlige nok. Vi skal være mere kliniske på deres halvdel og få dem til at forsvare i deres eget straffesparksfelt mere.”

Thomas Tuchel, Chelsea-manager: “LOSC vil spille en angribende 4-4-2, der er aggressiv, flydende og direkte. Vi skal være klar til det, men vi er også sikre på os selv. Det er pause lige nu, nej Kampen afgøres med 2-0. Anden halvleg er i morgen, og vi bliver nødt til at levere endnu en toppræstation.”