Dagens Video

Reklamelink | 18+ | Spil ansvarligt | StopSpillet: 70 22 28 25 | Selvudelukkelse: ROFUS.nu

Vil du se andre gode fiduser?

Kort Analyse

Der er udelukkende prestige på spil, når Skotland får besøg af Danmark på mandag. Der er kick off til kampen på Hampden Park den 15. november kl. 20:45. Skotland går ind til kampen på mandag som nummer 42 på FIFAs verdensrangliste. Det indikerer en større forskel mellem nationerne, da Danmark kommer med en rangering som nummer 10. Skotland er placeret som nummer 2 i tabellen med 20 point efter 9 kampe.

Danmark ligger på en placering som nummer 1 i stillingen med 27 point ovenpå deres 9 opgør. De har sikret gruppens førstepladsen, og går nu efter at skrive historie. Aldrig før har et dansk landshold vundet samtlige kampe i en kvalifikationsgruppe. Skotland v Danmark statistik og historik Skotland har før opgøret den kommende mandag et anstændigt gennemsnit på 1.7 mål i deres seneste 10 kampe.

De scorede acceptable 17 mål samtidig med, at de indkasserede 9 mål. Det kaster et gennemsnit på 0.9 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 5 gange. Danmark kan inden deres kommende opgave fremvise en rimeligt god målform for deres seneste 10 kampe. De har et gennemsnit på 3.3 mål pr. kamp, svarende til 33 mål i alt. De måtte finde sig i 5 scoringer imod, eller et snit på 0.5 pr. kamp, hvor de holdt rent bur 8 gange.

Følg vores sociale medier:

Nyeste spilforslag fra
Penge I Banken

Følg med i vores bedste spilforslag på YouTube, hvor Jacob Hansen guider dig gennem aktuelle storkampe med de bedste spilforslag til hver kamp.
Nye Expekt

Velkomstbonus

Spil dig til 1000 kr. freebet
18+, regler & vilkår gælder*, Spil ansvarligt, Rofus.nu, StopSpillet.dk