News Nyheder:
500 kr. risikofrit på Bayern - FCK - KLIK her 500 kr. risikofrit på Bayern - FCK - KLIK HER

Dagens Video

Reklamelink | 18+ | Spil ansvarligt | StopSpillet: 70 22 28 25 | Selvudelukkelse: ROFUS.nu

Vil du se andre gode fiduser?

Kort Analyse

Kunne vi nu være sikre på, at City spiller som i sidste sæson, ville jeg ikke tøve med at spille 2-tallet. De ser KLART stærkere ud end et Spurs-hold, der har mistet flere spillere, og hvor Kane NÆPPE spiller.

Deltag gratis i ugentlige tipskonkurrencer

Jeg nægter at tro, at truppen kan være uforstyrret af al snakken om Kane. De ved alle sammen godt, hvor enorm indflydelse, han har på, om Spurs skal have en anstændig eller knap så anstændig sæson. Men det kan vi vel dårligt regne med? Foden og De Bruyne er meldt ude med skader og så har de en håndfuld spillere i truppen, som har haft en lang sommer. Jesus og Ederson finalen i Copa America, Walker, Sterling, Stones som bekendt en lang sommer med England. Hvor klar er de og spiller de overhovedet?

Jeg regner dog stadig med, at City er mere ”klar” end Tottenham, men vælger en forsigtig halvgardering, som jeg smider en byg-selv-kupon. Kombinerer med højst 3 mål i kampen. I sin tid i Wolves havde Santos flere gange held med at bremse Citys angrebsbølger. City er ikke på toppen af deres ydeevne lige nu, og Spurs går næppe i flæsket på dem. Det skulle ligne manager Santos dårligt. Fem af deres seneste 6 havde højst 3 mål. 2 mål i seneste 2 hos Tottenham. Det kombinerer jeg så sidst men ikke mindst med højst 11 hjørnespark i kampen. Ingen af seneste 4 møder over 11.

Følg vores sociale medier:

Nyeste spilforslag fra
Penge I Banken

Følg med i vores bedste spilforslag på YouTube, hvor Jacob Hansen guider dig gennem aktuelle storkampe med de bedste spilforslag til hver kamp.