News Nyheder:
Derby-dag i London, Madrid og Superligaen - 20 tips til weekenden ny OddsAvis Derby i London, Madrid og Superligaen - 20 tips

Dagens Video

Reklamelink | 18+ | Spil ansvarligt | StopSpillet: 70 22 28 25 | Selvudelukkelse: ROFUS.nu

Vil du se andre gode fiduser?

Kort Analyse

Turneringens topscorer Sébastien Haller scorede i begge ender i en pulserende første kamp i Lissabon. Det var Hallers angriberpartner Dušan Tadić, der brød dødvandet kun otte minutter før Haller scorede i eget net. Haller genoprettede selv gæsternes føring, men indskiftede Roman Yaremchuk sørgede for 2-2.

Hent 500 kr. i velkomstbonus fra ComeOn her: https://www.spilfiduser.dk/bookmaker/…

Efter kun at have lukket fem mål ind i 23 Eredivisie-kampe indtil 27. februar, har de hollandske mestre lukket to ind i hver af deres seneste to ligakampe. De tabte til Go Ahead Eagles på 11. pladsen og havde brug for et Tadić-straffespark i sidste øjeblik for at besejre RKC på 15. pladsen. Ajax har ofte kæmpet mod ”mindre” hold i denne sæson, men har generelt været i stand til at hæve deres spil, når indsatsen er høj – hvilket den helt sikkert er, når Benfica besøger. Benfica overraskede mange – måske endda Ajax – ved at sikre uafgjort 2-2 i det første opgør. De udnyttede flot den plads, Ajax efterlod bagtil, og det vil de være på udkig efter at gøre det igen mod en modstander, der sandsynligvis ikke vil ændre spillestil. Ajax fik dog også et indblik i Benficas svagheder – især mellemrummet mellem deres linjer og problemer med at bygge bagfra – og vil helt sikkert presse gæsterne tæt på Odisseas Vlachodimos’ mål.

Følg vores sociale medier:

Nyeste spilforslag fra
Penge I Banken

Følg med i vores bedste spilforslag på YouTube, hvor Jacob Hansen guider dig gennem aktuelle storkampe med de bedste spilforslag til hver kamp.