Find dagens aktuelle spilforslag her Se aktuelle spilforslag

Dagens Video

Spilles hos: ComeOn

Reklamelink | 18+ | Spil ansvarligt | StopSpillet: 70 22 28 25 | Selvudelukkelse: ROFUS.nu

Kort Analyse

Turneringens topscorer Sébastien Haller scorede i begge ender i en pulserende første kamp i Lissabon. Det var Hallers angriberpartner Dušan Tadić, der brød dødvandet kun otte minutter før Haller scorede i eget net. Haller genoprettede selv gæsternes føring, men indskiftede Roman Yaremchuk sørgede for 2-2.

Hent 500 kr. i velkomstbonus fra ComeOn her: https://www.spilfiduser.dk/bookmaker/…

Efter kun at have lukket fem mål ind i 23 Eredivisie-kampe indtil 27. februar, har de hollandske mestre lukket to ind i hver af deres seneste to ligakampe. De tabte til Go Ahead Eagles på 11. pladsen og havde brug for et Tadić-straffespark i sidste øjeblik for at besejre RKC på 15. pladsen. Ajax har ofte kæmpet mod ”mindre” hold i denne sæson, men har generelt været i stand til at hæve deres spil, når indsatsen er høj – hvilket den helt sikkert er, når Benfica besøger. Benfica overraskede mange – måske endda Ajax – ved at sikre uafgjort 2-2 i det første opgør. De udnyttede flot den plads, Ajax efterlod bagtil, og det vil de være på udkig efter at gøre det igen mod en modstander, der sandsynligvis ikke vil ændre spillestil. Ajax fik dog også et indblik i Benficas svagheder – især mellemrummet mellem deres linjer og problemer med at bygge bagfra – og vil helt sikkert presse gæsterne tæt på Odisseas Vlachodimos’ mål.

Månedens Bookmaker

Her finder du vores favorit bookmaker.

LeoVegas
Spil for 1000 Kr. Og få 1000 Kr.​
Hent bonus!

Kun for nye spillere bosat i Danmark | 18 + | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudeluk via ROFUS.nu | Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk
Min. indbetaling og indsats på 100 kr til odds 1,80 for at få dit freebet. Maks freebet op til 1000 kr.
F.eks. Lav en indsats på 1000 kr. og få et freebet på 1000 kr. Der ikke omsætningskrav på gevinster ved freebettet. Bonus aktiveres ved indbetaling under “min tilbud” og skal bruges inden 60 dage. Indbetalinger foretaget gennem Skrill eller PaySafeCard berettiger ikke til bonussen. Matched freebet kan kun bruges til live spil fra mobilen.

Nyeste spilforslag fra Penge I Banken

Følg med i vores bedste spilforslag på YouTube, hvor Jacob Hansen guider dig gennem aktuelle storkampe med de bedste spilforslag til hver kamp.
Gruppe A
Dato og tidspunktKampSpillested
15. januar 2021
Kl. 20:30
FC København - Brøndby IFNy administrativ hovedstad
15. januar 2021
Kl. 20:30
FC København - Brøndby IFNy administrativ hovedstad
15. januar 2021
Kl. 20:30
FC København - Brøndby IFNy administrativ hovedstad
15. januar 2021
Kl. 20:30
FC København - Brøndby IFNy administrativ hovedstad