News Nyheder:
Hent 1000 kr. i velkomstbonus på Bet365 Hent 1000 kr. i velkomstbonus på Bet365

Dagens Video

Reklamelink | 18+ | Spil ansvarligt | StopSpillet: 70 22 28 25 | Selvudelukkelse: ROFUS.nu

Vil du se andre gode fiduser?

Kort Analyse

AJAX – 2.20 hos Unibet – 4.00 bet25

– Ajax er på mange måder det oplagte valg. Det er en klub og en by, hvor han har været tidligere og har følt sig rigtig godt tilpas, forklarer Andreas Kraul.

TOTTENHAM – 6.00 hos bet25 – 17.00 Unibet

– Her havde han sine største år. Der kunne være noget genkendelighed og tryghed i Tottenham. Jeg tror, at Eriksen sigter meget efter Premier League, siger DR Sportens fodboldkommentator.

NEWCASTLE – odds 10.00 bet25

– Det er det skæve og frække bud. Newcastle satser stort, og de vil se det som et scoop at få en spiller med Eriksens historik i Premier League tilknyttet. Han har spillet over 300 kampe i England, så de vil få en, som kender ligaen godt.

PSG – odds 15.00 begge steder

– Forbindelsen har været varm før, og er det igen. Men en af de vigtigste faktorer er, at de har Mauricio Pochettino som træner. Det vil være noget af en genforening, for det var et spiller-træner forhold, som bar frugt, fortæller Kraul med henvisning til, at Pochettino tidligere var træner for Eriksen i Tottenham.

BARCELONA – odds 20.00 bet25

– Med FC Barcelonas nuværende økonomiske situation, kunne det være interessant for dem at kigge efter en transferfri spiller. Det virker som et vildt skifte med Barcelonas historie, men jeg tror, at der sagtens kunne sidde nogen i klubben og tænke, at det er nu, man skal slå til.

Ovenstående er Andreas Krauls bud på en kommende klub for Christian Eriksen.

Følg vores sociale medier:

Nyeste spilforslag fra
Penge I Banken

Følg med i vores bedste spilforslag på YouTube, hvor Jacob Hansen guider dig gennem aktuelle storkampe med de bedste spilforslag til hver kamp.
Nye Expekt

Velkomstbonus

Spil dig til 1000 kr. freebet
18+, regler & vilkår gælder*, Spil ansvarligt, Rofus.nu, StopSpillet.dk