News Nyheder:
Finaler, finaler, finaler - 22 spilforslag til hele weekenden i frisk OddsAvis Finaler, finaler, finaler - 22 spilforslag her

Dagens Video

Reklamelink | 18+ | Spil ansvarligt | StopSpillet: 70 22 28 25 | Selvudelukkelse: ROFUS.nu

Vil du se andre gode fiduser?

Kort Analyse

Manchester United står overfor Manchester City i FA Cup-finalen lørdag eftermiddag. Det er første gang, de to mødes i finalen i dén turnering, og Manchester United skal her prøve at forhindre City i at vinde The Treble i denne sæson. Spilfiduser har i anledning af finalen talt med en tidligere Manchester United-spiller, der nu arbejder på de indre linjer og han gyser ved tanken om en treble til City.

Manchester City vandt deres tredje Premier League-titel i denne sæson og har nu blikket rettet mod en legendarisk treble. I vejen for udødelighed står Inter i finalen i Champions League og Manchester United i FA Cuppen. Det er sidstnævnte, der står først i rækken på lørdag.

Spørgsmålet er, om nogen kan forhindre Guardiola og co. i at vinde alt?

“Ja, det kan vi godt! Og det siger jeg, fordi vi allerede har slået dem i denne sæson”, siger Ben Thornley til spørgsmålet om udsigterne for en Manchester United-triumf på Wembley lørdag aften.

“Det er klart, at vi skal være på toppen af vores ydevne, alle skal være tændte mentalt. Men vi er i god form, vi har fire sejre i træk, så vi har selvtillid op til finalen”, siger den tidligere Manchester United-spiller selvsikkert.

Følg vores sociale medier:

Nyeste spilforslag fra
Penge I Banken

Følg med i vores bedste spilforslag på YouTube, hvor Jacob Hansen guider dig gennem aktuelle storkampe med de bedste spilforslag til hver kamp.
Nye Expekt

Velkomstbonus

Spil dig til 1000 kr. freebet
18+, regler & vilkår gælder*, Spil ansvarligt, Rofus.nu, StopSpillet.dk