News Nyheder:
NYT I DANMARK -> Betinia. Hent 1000 kr. velkomstbonus her NYT I DK! Betinia. Hent 1000 kr. bonus

Dagens Video

Reklamelink | 18+ | Spil ansvarligt | StopSpillet: 70 22 28 25 | Selvudelukkelse: ROFUS.nu

Vil du se andre gode fiduser?

Kort Analyse

Tottenham svinger forbi San Siro på tirsdag til den første af to dueller i Champions League-turneringens 1/8-finale mod AC Milan.

AC Milan måtte svede lidt mere end forventet før pladsen i knockout-fasen var sikret med 10 point på kontoen. To nederlag undervejs tog vinden lidt ud ad sejlene, og de skal vise mere for at overleve en hård opgave som Tottenham.

Tottenham formåede på en eller anden måde at sikre førstepladsen i gruppespillet, på trods af beskedne tre sejre af seks mulige. Det blev deres redning, at de kun tabte én gang, og som gruppevinder er kikkerten også rettet imod at overleve denne første hindring, som AC Milan udgør.

AC Milan formåede at holde forfølgerne bag sig i gruppespillet, selv om de oplevede et par skuffende nedture undervejs. At tabe to gange af seks mulige har givet dem et fingerpeg om, hvor fokuserede de skal være på dette stadie af turneringen for at kunne overraske mod en modstander som Tottenham.

Tottenham går ind til denne runde med håbet om, at deres lejlighedsvis skuffende præstationer i gruppen kun fungerede som opvarmning til de gode ting, der venter. De går til deres opgør mod AC Milan som favoritter og har ingen planer om at forlade turneringen.

Følg vores sociale medier:

Nyeste spilforslag fra
Penge I Banken

Følg med i vores bedste spilforslag på YouTube, hvor Jacob Hansen guider dig gennem aktuelle storkampe med de bedste spilforslag til hver kamp.