Dagens Video

Reklamelink | 18+ | Spil ansvarligt | StopSpillet: 70 22 28 25 | Selvudelukkelse: ROFUS.nu

Vil du se andre gode fiduser?

Kort Analyse

Selv om man i et udsolgt Parken ikke skal undervurdere Færøerne, er det et opgør, Danmark skal vinde. Og det er også muligt, at flere får et hvil, hvis de døjer med en ting eller to. Danmark møder i næste uge Skotland på udebane, og vinder man både mod Færøerne og Skotland, har man vundet alle 10 kampe i gruppespillet. Indtil videre har Danmark ikke lukket mål ind. Danmark er Færøerne overlegne, så det er muligt, at man går tilbage til kun at spille med to stoppere.

Mikkel Damsgaard har været gennem en mindre knæoperation, Kasper Dolberg har fået konstateret sukkersyge, Mathias Jensen er testet positiv for coronavirus og så er Pierre Emile Højbjerg ude med en mindre skade. Danmark er kvalificeret til VM, og derfor behøver man ikke tage nogen chancer, når Færøerne fredag venter i VM-kvalifikationen.

Så Kasper Hjulmand er uden både Dolberg og Højbjerg, der nok kunne have spillet, havde det været altafgørende. I stedet handler det for landsholdet om at få en sejr og dermed point til verdensranglisten og til seedningen, når der senere trækkes lod til VM-grupperne.

Følg vores sociale medier:

Nyeste spilforslag fra
Penge I Banken

Følg med i vores bedste spilforslag på YouTube, hvor Jacob Hansen guider dig gennem aktuelle storkampe med de bedste spilforslag til hver kamp.
Nye Expekt

Velkomstbonus

Spil dig til 1000 kr. freebet
18+, regler & vilkår gælder*, Spil ansvarligt, Rofus.nu, StopSpillet.dk