News Nyheder:
Hent 500 kr. risikofrit væddemål på DK - Australien her 500 kr. risikofrit væddemål på DK - Australien

Dagens Video

Reklamelink | 18+ | Spil ansvarligt | StopSpillet: 70 22 28 25 | Selvudelukkelse: ROFUS.nu

Vil du se andre gode fiduser?

Kort Analyse

De kommer tættere og tættere på. Efter at have været langt efter har FC Midtjylland nu blot et enkelt point til topholdet FC København, der samtidig slider med det og ikke nødvendigvis bare vinder de sidste tre kampe, da spillet ikke kører, og angriberne har svært ved at score mål.

FC Midtjylland kan altså gå ud og vinde de sidste tre kampe og blive mester, hvis FCK smider point.

Men truppen er presset til det yderste efter en hård kamp i Aalborg, hvor det godt nok endte med en sejr, men hvor flere spillere måtte udgå med skader.

Skadet er keeper Elias Olafsson og forsvarsspiller Paulinho, og mod AaB måtte både Nikolas Dyhr og Mads Døhr Thychosen udgå med skader. Det presser FCM på især wing back-positionerne, hvis ingen af de tre forsvarsspillere er klar til at spille torsdag. Også Pione Sisto kan være ude med en skade.

Erik Sviatchenko vender tilbage fra skade, og så er det ventet, at Evander får en plads i startopstillingen, efter han startede ude senest efter en skadespause.

De var uden både Andreas Maxsø og Anis Ben Slimane, men Brøndby IF fik alligevel et point, da klubben søndag eftermiddag mødte ærkerivalerne fra FC København. Det var indskiftede Mathias Greve, der sparkede kuglen i nettet, og dermed fik han lidt succes efter en svær sæson.

Både Maxsø og Slimane er nu tilbage for BIF, der skal forsøge at få noget med fra Herning. Godt nok ser det tæt på umuligt ud for Brøndby at nå tredjepladsen og Silkeborg IF, men fjerdepladsen kan også give en plads i Europa.

Der er altså rigeligt at spille for, og Niels Frederiksen skal gøre sig nogle tanker i forsvaret, hvor Kevin Tshiembe spillede en rigtig god kamp, og på midtbanen kom Greve ind og viste sig godt frem.

Kevin Mensah er ude med en skade.

Følg vores sociale medier:

Nyeste spilforslag fra
Penge I Banken

Følg med i vores bedste spilforslag på YouTube, hvor Jacob Hansen guider dig gennem aktuelle storkampe med de bedste spilforslag til hver kamp.