Find dagens aktuelle spilforslag her Se aktuelle spilforslag

Dagens Video

Spilles hos: ComeOn

Reklamelink | 18+ | Spil ansvarligt | StopSpillet: 70 22 28 25 | Selvudelukkelse: ROFUS.nu

Kort Analyse

Reds-legenden Steven Gerrard vil forsøge at sætte endnu et hak i sin tidligere klubs Premier League-titelhåb, når Liverpool rejser til Aston Villa tirsdag aften.

Lions lettede til en 3-1 succes i Burnley i weekenden, mens Jurgen Klopps hold blev tvunget til at acceptere et point i en 1-1 uafgjort med Tottenham Hotspur. vanskeligere ved at storme til en 3-1 succes på Turf Moor lørdag, da Danny Ings, Emiliano Buendia og Ollie Watkins alle var på mål før Maxwel Cornets trøst til Clarets.

Ved at tage syv point fra de sidste ni, der tilbydes i Premier League og kun indrømme én gang i den strækning, truer Villa med at bryde ind i den øverste halvdel, da de ligger på 11. pladsen i tabellen, hvor Newcastle United og Leicester City begge ikke formår at tilrane sig dem. på søndag.

Gerrard opnåede aldrig en Premier League-titel med Liverpool som spiller og har bestemt ikke råd til at lade sentimentaliteten snige sig ind før tirsdagens kamp, ​​hvor den 41-årige – og Anfield-trofaste – er fuldt ud klar over sin opgave på Villa Park.

Eks-midtbanespillerens arv med Liverpool bør ikke knuses, selvom han overvåger et resultat, som næsten afslutter de rødes Premier League-drøm, men Villa har kun vundet to af deres seneste otte hjemmekampe i topkampen og et såret Liverpool. er en styrke at regne med. Jurgen Klopp havde meget at sige om Tottenham Hotspurs taktik efter fuldtidsfløjtet på Anfield – til stor morskab for det rejsende publikum – og de rødes firedobbelte håb led et stort slag i hænderne på Antonio Contes mænd under uafgjort 1-1 på Merseyside.

Efterladt på hektar plads ved bagerste stolpe havde Ryan Sessegnon al tid i verden til at udvælge Son Heung-min til sit 20. mål i sæsonen, men den lille tryllekunstner Luis Diaz så hans indsats tage et nick på Rodrigo Bentancur og forkert fod Hugo Lloris til at stjæle et point til Liverpool. Kryds efter indlæg efter indlæg førte til ingenting for Liverpool mod et standhaftigt Lilywhites-forsvar, og mens Klopps hold midlertidigt gik tilbage til toppen på målforskel, er Manchester City nu tre point foran efter at have slået Newcastle United søndag eftermiddag.

En seks-kamps sejrsrunde i alle turneringer og 12-kampe på Anfield i Premier League sluttede for Liverpool i weekenden, men deres ubesejrede løb på hjemmemarkedet står nu på 16 kampe, og de har holdt nullet i fire af deres sidste fem på udebane i topklassen.

Flashbacks af 7-2 ydmygende vil uundgåeligt krydse hovedet på Klopp og Kop forud for tirsdagens rejse til Villa Park, men de har siden vundet tre i træk mod Villa i alle turneringer og vil ikke være i velgørende humør over for Gerrard, mens de firedobbelt drøm forbliver i live.

Månedens Bookmaker

Her finder du vores favorit bookmaker.

LeoVegas
Spil for 1000 Kr. Og få 1000 Kr.​
Hent bonus!

Kun for nye spillere bosat i Danmark | 18 + | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudeluk via ROFUS.nu | Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk
Min. indbetaling og indsats på 100 kr til odds 1,80 for at få dit freebet. Maks freebet op til 1000 kr.
F.eks. Lav en indsats på 1000 kr. og få et freebet på 1000 kr. Der ikke omsætningskrav på gevinster ved freebettet. Bonus aktiveres ved indbetaling under “min tilbud” og skal bruges inden 60 dage. Indbetalinger foretaget gennem Skrill eller PaySafeCard berettiger ikke til bonussen. Matched freebet kan kun bruges til live spil fra mobilen.

Nyeste spilforslag fra Penge I Banken

Følg med i vores bedste spilforslag på YouTube, hvor Jacob Hansen guider dig gennem aktuelle storkampe med de bedste spilforslag til hver kamp.
Gruppe A
Dato og tidspunktKampSpillested
15. januar 2021
Kl. 20:30
FC København - Brøndby IFNy administrativ hovedstad
15. januar 2021
Kl. 20:30
FC København - Brøndby IFNy administrativ hovedstad
15. januar 2021
Kl. 20:30
FC København - Brøndby IFNy administrativ hovedstad
15. januar 2021
Kl. 20:30
FC København - Brøndby IFNy administrativ hovedstad