News Nyheder:
England vs Danmark - Gratis væddemål med Bet365 - KLIK HER England vs Danmark - Gratis væddemål hos Bet365

Dagens Video

Reklamelink | 18+ | Spil ansvarligt | StopSpillet: 70 22 28 25 | Selvudelukkelse: ROFUS.nu

Vil du se andre gode fiduser?

Kort Analyse

Storklubben fra Eindhoven duellerer med AFC Ajax om det hollandske mesterskab, og det tegner til at blive en sand gyser i tulipanlandet. Lige nu adskiller to point rivalerne i Ajax’ favør. PSV indledte sæsonen i Champions League-kvalifikationen, før de røg i Europa League-gruppespillet og nu altså deltager i Conference League. Tilbage i august mødte hollænderne FC Midtjylland i to kampe, og ulvene var chanceløse set over 180 minutter. PSV vandt 3-0 i egen hule og 1-0 i Herning. Roger Schmidts mandskab har vundet de seneste fire ligakampe i Holland og har scoret 13 mål i de fire kampe, så det er en velsmurt offensiv, løverne skal op imod. Selvsamme Roger Schmidt stopper i øvrigt som PSV-træner efter denne sæson. PSV stiller for det meste op i en 4-3-3-formation (man er vel fra Holland), og det bliver også, hvad FC København skal forholde sig til i torsdagens kamp.

Hent 500 kr. i velkomstbonus fra ComeOn her: https://www.spilfiduser.dk/bookmaker/comeon/

Som så mange gange før er FC København den sidste repræsentant for Danmark i europæisk fodbold. Takket være førstepladsen i det indledende gruppespil slap FCK for at spille 1/16-finale, og PSV bliver dermed løvernes første opgave i Europa i 2022. FC København har fået en noget uheldig optakt til kampen, idet løverne har misset, at Khouma Babacar har en europæisk karantæne på to kampe med sig fra sin tidligere klub. Dermed kan han ikke spille mod PSV, og da FCK hverken har registreret Nicolai Jørgensen, Paul Mukairu, Mamodou Karamoko eller Akinkunmi Amoo til Conference League, er Jess Thorup meget udfordret på den centrale angrebsplads. Optakten har naturligvis også været præget af den tragiske hændelse omkring David Khocholava, der har mistet sin svigerfar i krigen i Ukraine. Georgieren er naturligvis ikke med mod PSV af samme årsag. Heller ikke Carlos Zeca, Valdemar Lund, Marios Oikonomou, Luther Singh og Häkan Arnar Haraldsson er klar. FC København har fået en perfekt start på foråret med tre sejre i tre kampe i Superligaen.

Følg vores sociale medier:

Nyeste spilforslag fra
Penge I Banken

Følg med i vores bedste spilforslag på YouTube, hvor Jacob Hansen guider dig gennem aktuelle storkampe med de bedste spilforslag til hver kamp.
Nye Expekt

Velkomstbonus

Spil dig til 1000 kr. freebet
18+, regler & vilkår gælder*, Spil ansvarligt, Rofus.nu, StopSpillet.dk