Dagens Video

Reklamelink | 18+ | Spil ansvarligt | StopSpillet: 70 22 28 25 | Selvudelukkelse: ROFUS.nu

Vil du se andre gode fiduser?

Kort Analyse

Manchester United gæstes tirsdag aften af Charlton for første gang i næsten 16 år. De er på udkig efter at nå semifinalen i EFL Cup for tredje gang på fire sæsoner, efter at de sidst vandt konkurrencen i 2017.

Med Manchester-derbyet på lørdag vil United sandsynligvis foretage flere ændringer i deres start-XI med folk som Alejandro Garnacho, Scott McTominay og Fred i kamp om at starte.

Ikke desto mindre vil Erik Ten Hags hold gå ind til konkurrencen som faste favoritter til at gå videre efter at have vundet deres seneste syv kampe i alle turneringer, selvom de helt sikkert vil være uden den kreative indflydelse fra Portugals midtbanespiller Bruno Fernandes, der er i karantæne.

Charlton, der senest nåede kvartfinalen i 2006, da de stadig var en Premier League-klub, ligger nummer 12 i League One efter at have vundet to kampe i træk for første gang siden oktober.

”The Addicks”, der mødte Brighton i sidste runde, har ikke vundet på Old Trafford siden 1986. Denne kamp ser ud til at være en hård opgave for en klub, der fik deres femte manager på to år, da Dean Holden overtog ansvaret i The Valley i december.

Newcastle sigter efter at komme tilbage

Newcastle byder tirsdag Leicester City velkommen på St. James’ Park. De er på jagt efter at nå blandt de sidste fire i konkurrencen for første gang, siden de tabte finalen i 1976.

Eddie Howes højtflyvende ”Magpies” vil forsøge at komme tilbage fra deres chokerende FA Cup-nederlag i tredje runde i Sheffield Wednesday, efter at de tidligere kun har tabt én gang i denne sæson, til Liverpool på Anfield i august.

Bruno Guimaraes, Miguel Almiron, Kieran Trippier og Allan Saint-Maximin kunne alle være med for værterne, efter at en række af klubbens marginalspillere ikke imponerede lørdag på Hillsborough.

Brendan Rodgers’ Leicester-mandskab er i en blandet periode med deres smalle sejr over Gillingham i FA Cuppen i weekenden, der afsluttede en stime på tre Premier League-nederlag i træk, der inkluderede et 3-0-nederlag på hjemmebane til Newcastle.

The Foxes er stadig uden James Maddison, som Newcastle forsøgte at hente sidste sommer. De vil sandsynligvis også rotere flere førsteholds stamspillere tilbage på deres side med Harvey Barnes, Wout Faes og Timothy Castagne, der alle hvilede mod Gills.

Følg vores sociale medier:

Nyeste spilforslag fra
Penge I Banken

Følg med i vores bedste spilforslag på YouTube, hvor Jacob Hansen guider dig gennem aktuelle storkampe med de bedste spilforslag til hver kamp.