Superliga Fiduser

Kampen er spilet Danmark, 3F Superliga Hvidovre FC - Vejle Boldklub Spilstop: fredag 24. november 19:00
Udfald Udesejr Odds 2.20

Reklamelink | 18+ | Spil ansvarligt | StopSpillet: 70 22 28 25 | Selvudelukkelse: ROFUS.nu

Kampen er spilet Danmark, 3F Superliga Viborg - FC København Spilstop: lørdag 25. november 19:00
Udfald Udesejr Odds 1.85

Reklamelink | 18+ | Spil ansvarligt | StopSpillet: 70 22 28 25 | Selvudelukkelse: ROFUS.nu

Kampen er spilet Danmark, 3F Superliga FC Nordsjælland - AGF Spilstop: søndag 26. november 14:00
Udfald Hjemmesejr Odds 1.80

Reklamelink | 18+ | Spil ansvarligt | StopSpillet: 70 22 28 25 | Selvudelukkelse: ROFUS.nu

Kampen er spilet Danmark, 3F Superliga Randers FC - OB Spilstop: søndag 26. november 16:00
Udfald Hjemmesejr Odds 2.05

Reklamelink | 18+ | Spil ansvarligt | StopSpillet: 70 22 28 25 | Selvudelukkelse: ROFUS.nu

Kampen er spilet Danmark, 3F Superliga Lyngby - Brøndby IF Spilstop: søndag 26. november 18:00
Udfald Udesejr Odds 1.75

Reklamelink | 18+ | Spil ansvarligt | StopSpillet: 70 22 28 25 | Selvudelukkelse: ROFUS.nu

Kampen er spilet Danmark, 3F Superliga Silkeborg - FC Midtjylland Spilstop: mandag 27. november 19:00
Udfald Uafgjort Odds 3.50

Reklamelink | 18+ | Spil ansvarligt | StopSpillet: 70 22 28 25 | Selvudelukkelse: ROFUS.nu

Vil du se andre gode fiduser?

Kort Analyse

Når F.C. København kommer til Energi Viborg Arena til et opgør i 3F Superliga på lørdag, håber Viborg FF at kunne udnytte hjemmebanen til deres fordel.

Viborg FF er nummer 8 i tabellen med 16 point efter 15 kampe, mens F.C. København rangerer som nummer 1 med 33 point efter 15 kampe.

Selvom Viborg FF halter efter F.C. København med et to-cifret antal point, vil det stadig være et selvtillidsboost af rang at slå topholdet i 3F Superliga. Et boost der kan komme dem til god gavn i de kommende runder. Men tillader gæsterne det?

Det er ikke sådan, at Viborg FF ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne syv mål i de foregående ti opgør, hvilket svarer til 0.7 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 15 mål imod, et gennemsnit på 1.5 pr. kamp med nul clean sheets undervejs.

F.C. København kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.9 scoringer for deres foregående ti kampe, inden deres duel på lørdag. De lavede selv 19 garn i takt med, at de måtte finde sig i 13 mål imod. Det giver et snit på 1.3 pr. kamp, hvori de klarede rent bur tre gange.

Viborg FF er noteret for fire sejre, og har desuden spillet fire uafgjorte, ligesom det er blevet til syv nederlag i 3F Superliga i denne sæson. Viborg FF lukkede mål ind i deres foregående 11 kampe på stribe.

F.C. København kigger på ti sejre, samt tre uafgjorte såvel som to nederlag i 3F Superliga. F.C. København er på en stærk stime af 9 udekampe i streg uden nederlag.

3F Superliga kampen på Right To Dream Park på søndag er en duel imellem hjemmeholdet FC Nordsjælland og gæsterne fra AGF.

FC Nordsjælland er nummer 5 i tabellen med 25 point efter 15 kampe, mens AGF rangerer som nummer 6 med 24 point efter 15 kampe.

Det er ikke sådan, at FC Nordsjælland ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne ti mål i de foregående ti opgør, hvilket svarer til en mål pr. kamp. De lukkede samtidig otte mål imod, et gennemsnit på 0.8 pr. kamp med fem clean sheets undervejs.

AGF er i øjeblikket anstændige målscorere med 12 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.2 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for ti mål, mens AGF præsterede tre “clean sheets”. De indkasserede i snit en mål pr. kamp.

FC Nordsjælland har vundet syv sejre, mens de har spillet fire uafgjorte og tabte desuden fire kampe i denne sæson i 3F Superliga.

AGF har indtil videre præsteret seks sejre og seks uafgjorte samt tre nederlag i 3F Superliga. AGF tabte ingen af deres seneste 5 kampe.

3F Superliga kampen på JYSK Park på mandag er en duel imellem hjemmeholdet Silkeborg IF og gæsterne fra FC Midtjylland.

På en tredjeplads i tabellen har FC Midtjylland opnået 30 point på de første 15 afviklede runder. Silkeborg IF samlede 27 point til kontoen, hvilket kaster en placering som nummer 4 i 3F Superliga stillingen af sig.

Silkeborg IF har før opgøret den kommende mandag et anstændigt gennemsnit på 1.8 mål i deres seneste ti kampe. De scorede acceptable 18 mål samtidig med, at de indkasserede seks mål. Det kaster et gennemsnit på 0.6 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur fem gange.

FC Midtjylland har stået for 1.9 mål i de seneste ti kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp den kommende mandag. De scorede 19 mål selv, men tillod også 12 mål imod. Det kaster et gennemsnit på 1.2 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur to gange.

Silkeborg IF har vundet otte sejre, mens de har spillet tre uafgjorte og tabte desuden fire kampe i denne sæson i 3F Superliga.

FC Midtjylland har indtil videre præsteret ni sejre og tre uafgjorte samt tre nederlag i 3F Superliga. FC Midtjylland er på en stærk stime af 9 kampe i træk uden nederlag.

Lyngby Boldklub tager imod Brøndby IF på Lyngby Stadion i runde 16 på søndag i 3F Superliga.

Brøndby IF er på udkig efter at overtage førstepladsen i 3F Superliga, efter at have samlet 30 point sammen på deres første 15 kampe. Lyngby Boldklub er 16 point efter i stillingen med 15 runder bag dem, hvilket gør dem til nummer 7 i stillingen.

Eftersom Lyngby Boldklub står med en god mulighed for at understrege deres ambition om en plads i top seks ved at slå Brøndby IF på på søndag, burde vi have en spændende kamp i vente.

Det er ikke sådan, at Lyngby Boldklub ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne otte mål i de foregående ti opgør, hvilket svarer til 0.8 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 16 mål imod, et gennemsnit på 1.6 pr. kamp med et clean sheets undervejs.

Brøndby IF kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.8 scoringer for deres foregående ti kampe, inden deres duel på søndag. De lavede selv 18 garn i takt med, at de måtte finde sig i otte mål imod. Det giver et snit på 0.8 pr. kamp, hvori de klarede rent bur fem gange.

Lyngby Boldklub er noteret for fire sejre, og har desuden spillet fire uafgjorte, ligesom det er blevet til syv nederlag i 3F Superliga i denne sæson. Lyngby Boldklub har ikke holdt rent bur i deres seneste 7 kampe på stribe.

Brøndby IF har indtil videre præsteret ni sejre og tre uafgjorte samt tre nederlag i 3F Superliga. Brøndby IF tabte ingen af deres seneste 6 kampe.

Følg vores sociale medier:

Nyeste spilforslag fra
Penge I Banken

Følg med i vores bedste spilforslag på YouTube, hvor Jacob Hansen guider dig gennem aktuelle storkampe med de bedste spilforslag til hver kamp.