News Nyheder:
NYT I DANMARK -> Betinia. Hent 1000 kr. velkomstbonus her NYT I DK! Betinia. Hent 1000 kr. bonus

Dagens Vovede

Italien, Serie A Atalanta - Verona Spilstop: lørdag 20. maj 18:00
Udfald Udesejr Odds 5.50

Reklamelink | 18+ | Spil ansvarligt | StopSpillet: 70 22 28 25 | Selvudelukkelse: ROFUS.nu

Vil du se andre gode fiduser?

Kort Analyse

Der var engang, hvor man kunne regne med italienske hold på denne tid af sæsonen. Havde de ikke en skid at spille for, var det guld værd at gå imod dem, når sæsonen nærmede sig sin afslutning. Helt så entydigt er det desværre, set fra en gamblers synspunkt, ikke mere.

Det ændrer dog ikke ved, at motivationen kan bære langt, og motivationen kan være aftagende hos Atalanta. De tabte deres seneste to kampe, endda uden at score, så krudtet er vådt hos Højlund og co. i øjeblikket. De slutter ikke dårligere end nummer syv, om de så taber sæsonens sidste tre kampe.

Til gengæld kan de heller ikke længere nå fjerdepladsen, så Verona har en del mere på spil. De ligger til nedrykning, men á point med pladsen over stregen, så de kan snildt nå at redde sig endnu. De er uden nederlag i tre udekampe, der inkluderer en 0-0 hos Napoli, der ikke var blevet mestre på dét tidspunkt.

Og læg lige mærke til, at Verona vandt deres udekamp mod Atalanta i de seneste to sæsoner. Det er ingen garanti for alle gode gange tre lørdag aften. Det skader omvendt heller ikke i ens opladning til en på papiret vanskelig udekamp, at man har gode minder fra stedet, hvor man skal hen.

Følg vores sociale medier:

Nyeste spilforslag fra
Penge I Banken

Følg med i vores bedste spilforslag på YouTube, hvor Jacob Hansen guider dig gennem aktuelle storkampe med de bedste spilforslag til hver kamp.