Dagens Vovede

Danmark, DBU Pokalen Brøndby IF - FC Midtjylland Spilstop: søndag 18. februar 18:00
Udfald (1-0) 2 Odds 6.50

Reklamelink | 18+ | Spil ansvarligt | StopSpillet: 70 22 28 25 | Selvudelukkelse: ROFUS.nu

Vil du se andre gode fiduser?

Kort Analyse

Der er højst sandsynligt en spændende kamp i vente, når Brøndby IF byder FC Midtjylland op til dans på søndag på Brøndby Stadion stadion.

FC Midtjylland nyder udsigten fra toppen af tabellen med 36 point for 17 ligakampe i denne sæson. Hjemmeholdet Brøndby IF ligger placeret som nummer 2 i 3F Superliga med 34 point oven på 17 afviklede kampe.

Brøndby IF har spandevis af selvtillid, når det kommer til mål inden deres kommende kamp på søndag Deres seneste ti kampe kastede fornemme 2.1 mål af sig pr. kamp, eller sammenlagt 21 garn. De lukkede ti mål ind i samme tidsrum, et snit på en pr. kamp med clean sheets i fem af dem.

FC Midtjylland kan inden deres kommende opgave fremvise en rimeligt god målform for deres seneste ti kampe. De har et gennemsnit på 2.7 mål pr. kamp, svarende til 27 mål i alt. De måtte finde sig i ti scoringer imod, eller et snit på en pr. kamp, hvor de holdt rent bur to gange.

Brøndby IF er noteret for ti sejre, og har desuden spillet fire uafgjorte, ligesom det er blevet til tre nederlag i 3F Superliga i denne sæson. Brøndby IF er på en fin stime af 8 kampe i træk uden nederlag.

FC Midtjylland har indtil videre præsteret 11 sejre og tre uafgjorte samt tre nederlag i 3F Superliga. FC Midtjylland har ramt en seriøst god formkurve, der siger 11 kampe i træk uden nederlag.

FC Midtjylland vandt deres seneste tre udekampe mod Brøndby med to overskydende mål.

Følg vores sociale medier:

Nyeste spilforslag fra
Penge I Banken

Følg med i vores bedste spilforslag på YouTube, hvor Jacob Hansen guider dig gennem aktuelle storkampe med de bedste spilforslag til hver kamp.
Nye Expekt

Velkomstbonus

Spil dig til 1000 kr. freebet
18+, regler & vilkår gælder*, Spil ansvarligt, Rofus.nu, StopSpillet.dk