News Nyheder:
NYT I DANMARK -> Betinia. Hent 1000 kr. velkomstbonus her NYT I DK! Betinia. Hent 1000 kr. bonus

Dagens Vovede

Storbritannien, Premier League West Ham - Arsenal Spilstop: søndag 16. april 15:00
Udfald Cresswell får kort Odds 7

Reklamelink | 18+ | Spil ansvarligt | StopSpillet: 70 22 28 25 | Selvudelukkelse: ROFUS.nu

Vil du se andre gode fiduser?

Kort Analyse

Der er højst sandsynligt en spændende kamp i vente, når West Ham byder Arsenal op til dans på søndag på London Stadium stadion.

Arsenal nyder udsigten fra toppen af tabellen med 73 point for 30 ligakampe i denne sæson. Hjemmeholdet West Ham ligger placeret som nummer 14 i Premier League med 30 point oven på 29 afviklede kampe.

West Ham kommer til deres næste Premier League kampe med et beskedent gennemsnit på 1.2 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 12 gange og indkasserede selv 14 mål. Det er 1.4 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur fire gange.

Arsenal udviser anstændig målform, når man ser tilbage på deres seneste ti kampe. Her har de leveret et gennemsnit på 2.7 kasser pr. kamp, eller 27 mål i alt. De indkasserede også 12 scoringer, eller et snit på 1.2 pr. kamp, hvori de holdt rent bur tre gange.

West Ham er noteret for otte sejre, og har desuden spillet seks uafgjorte, ligesom det er blevet til 15 nederlag i Premier League i denne sæson.

Arsenal har indtil videre præsteret 23 sejre og fire uafgjorte samt tre nederlag i Premier League. Arsenal er på en stærk stime af 8 kampe i træk uden nederlag.

Aaron Cresswell fik gult kort i de seneste tre hjemmekampe mod Arsenal.

Følg vores sociale medier:

Nyeste spilforslag fra
Penge I Banken

Følg med i vores bedste spilforslag på YouTube, hvor Jacob Hansen guider dig gennem aktuelle storkampe med de bedste spilforslag til hver kamp.