News Nyheder:
Hent 1000 kr. i velkomstbonus på Bet365 Hent 1000 kr. i velkomstbonus på Bet365

Dagens Vovede

Storbritannien, Premier League Aston Villa - Manchester United Spilstop: søndag 11. februar 17:30
Udfald Højlund scorer Odds 3.05

Reklamelink | 18+ | Spil ansvarligt | StopSpillet: 70 22 28 25 | Selvudelukkelse: ROFUS.nu

Vil du se andre gode fiduser?

Kort Analyse

Aston Villa nyder godt af hjemmebanefordel, når gæsterne fra Manchester United kommer forbi på søndag til et opgør i Premier League. Hjemmeholdet vil forsøge at udnytte den fordel.

Aston Villa går ind til runde 24 som nummer 4 i Premier League tabellen med 46 point på kontoen. Med 23 runder bag dem har Manchester United samlet 38 point, hvilket giver dem en placering som nummer 6 i stillingen.

Aston Villa har før opgøret på søndag et anstændigt gennemsnit på 1.8 mål i deres seneste ti kampe. De scorede acceptable 18 mål samtidig med, at de indkasserede 12 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.2 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur fire gange.

Manchester United er i øjeblikket anstændige målscorere med 15 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.5 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 16 mål, mens Manchester United præsterede to “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.6 mål pr. kamp.

Aston Villa har vundet 14 sejre, mens de har spillet fire uafgjorte og tabte desuden fem kampe i denne sæson i Premier League.

Manchester United har indtil videre præsteret 12 sejre og to uafgjorte samt ni nederlag i Premier League.

Højlund har scoret i fire kampe i træk og blandt andet i den omvendte kamp mod Villa, som har indkasseret otte mål i tre hjemmekampe.

Følg vores sociale medier:

Nyeste spilforslag fra
Penge I Banken

Følg med i vores bedste spilforslag på YouTube, hvor Jacob Hansen guider dig gennem aktuelle storkampe med de bedste spilforslag til hver kamp.
Nye Expekt

Velkomstbonus

Spil dig til 1000 kr. freebet
18+, regler & vilkår gælder*, Spil ansvarligt, Rofus.nu, StopSpillet.dk