Dagens Fidus

Storbritannien, Premier League Tottenham - Everton Spilstop: mandag 7. marts 21:00
Udfald Everton får kampens første kort Odds 1.7

Reklamelink | 18+ | Spil ansvarligt | StopSpillet: 70 22 28 25 | Selvudelukkelse: ROFUS.nu

Vil du se andre gode fiduser?

Kort Analyse

Tottenham har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, der så dem notere sig alle tre mulige resultater. Mod Burnley gik de tomhændede fra banen efter et nederlag på 1-0. Det revancherede de med en sejr på 4-0 over Leeds, inden de senest spillede 0-0 mod Middlesbrough.

Det var dog en kamp i FA Cup’en, hvorfor der krævedes forlænget spilletid, for at gå afgjort affæren, som endte med at falde ud til Middlesbroughs fordel i en 1-0 sejr.

Everton har også været lidt blege i deres seneste tre kampe, hvor de startede med at få tæsk 2-0 af Southampton. Skuffelsen blev fulgt op af ny nedtur, da de tabte 1-0 til Manchester City, for så at svare igen med en 2-0 sejr over Boreham Wood i FA Cup.

Der var gevinst på oddset, hvis du satsede på uafgjort, da Tottenham senest mødte Everton på Goodison Park. Ingen af de to klubber formåede nemlig at gribe overtaget i kampen, der emmede ud i en 0-0.

Tottenham møder Everton med en historik imellem klubberne, der siger 5-4-1 for deres seneste 10 kampe i Premier League. I seks af de seneste 10 opgør mellem Tottenham og Everton var der gevinst på oddset ved spil på over 2.5 mål.

Mit spil på kampen bliver Everton til at gå kampens første kort.

Det har de præsteret i 14 af deres seneste 15 kampe, og i deres seneste ni udekampe i træk.

Følg vores sociale medier:

Nyeste spilforslag fra
Penge I Banken

Følg med i vores bedste spilforslag på YouTube, hvor Jacob Hansen guider dig gennem aktuelle storkampe med de bedste spilforslag til hver kamp.

Velkomstbonus

Velkomstbonus op til | 1.000kr Væddemålskreditter
18+, regler & vilkår gælder*, Spil ansvarligt, Rofus.nu, StopSpillet.dk