News Nyheder:
Derby-dag i London, Madrid og Superligaen - 20 tips til weekenden ny OddsAvis Derby i London, Madrid og Superligaen - 20 tips

Dagens Fidus

Tyskland, Bundesliga Dortmund - Bayern München Spilstop: lørdag 4. december 18:30
Udfald Robert Lewandowski scorer Odds 1.57

Reklamelink | 18+ | Spil ansvarligt | StopSpillet: 70 22 28 25 | Selvudelukkelse: ROFUS.nu

Vil du se andre gode fiduser?

Kort Analyse

Med en placering som nummer 2 i stillingen har B. Dortmund samlet 30 point efter 13 kampe. På 31 point befinder Bayern München sig rangeret som nummer 1 for 13 afviklede kampe.

Der står en placering i den sjove ende af tabellen på spil, når B. Dortmund møder Bayern München. Begge har fået sparket den indledende del af sæsonen godt i gang og nu gælder det om at konsolidere. Hvem griber taktstokken? Svaret får vi på lørdag på Signal Iduna Park.

B. Dortmund oser af selvtillid inden deres kamp på lørdag, hvortil de ankommer med yderst respektable tal for deres seneste 10 kampe. B. Dortmund præsterede flotte 2.4 mål pr. kamp, eller sammenlagt 24 kasser. De indkasserede 13 mål, et gennemsnit på 1.3 pr. kamp med clean sheets i 1 af dem.

Bayern München kan inden deres kommende opgave fremvise en rimeligt god målform for deres seneste 10 kampe. De har et gennemsnit på 3.3 mål pr. kamp, svarende til 33 mål i alt. De måtte finde sig i 10 scoringer imod, eller et snit på 1 pr. kamp, hvor de holdt rent bur 3 gange.

Robert Lewandowski er vendt edderspændt rasende hjem fra Paris med en “skide” kåring som årets angriber.

En fesen erstatning for den pris som årets spiller, han burde have vundet. Helt til grin, og det kommer til at gå ud over hans yndlingsmodstander.

Han har spillet 24 kampe mod Dortmund i sin tid som Bayern-spiller, og han har lavet 24 mål.

Følg vores sociale medier:

Nyeste spilforslag fra
Penge I Banken

Følg med i vores bedste spilforslag på YouTube, hvor Jacob Hansen guider dig gennem aktuelle storkampe med de bedste spilforslag til hver kamp.