Spilfiduser Find dagens aktuelle
spilforslag her
Se aktuelle spilforslag

Dagens Fidus

Italien, Serie A AC Milan - Sassuolo Udfald: Over 2.5 mål + begge hold scorer Odds: 1.83
Units:
Spilles hos: Bet365

Reklamelink | 18+ | Spil ansvarligt | StopSpillet: 70 22 28 25 | Selvudelukkelse: ROFUS.nu

Kort Analyse

De seneste tre møder mellem disse to klubber sluttede 2-1 til udeholdet. Så ja, Sassuolo vandt deres seneste besøg i Milano, og de har aldrig været bange for at tage tyren ved hornene og angribe. Heller ikke mod ”de store” klubber.

I syv af deres ni udekampe mod AC Milan var begge hold på tavlen. Seks af de syv kampe havde også mindst tre mål. Syv af Milans seneste otte ligakampe i denne sæson havde scoringer af begge hold. Blandt andet de fire ligakampe, de spillede i weekenden efter en Champions League runde.

Tre af de kampe gik også over to scoringer, og det her foreslåede væddemål havde givet gevinst i Sassuolos seneste syv kampe i træk. Og det var i kampe mod både bundhold som Cagliari og kampe mod storhold som Inter og Juventus. Sassuolo vandt faktisk 2-1 på udebane mod Juve.

Månedens Bookmaker

Her finder du vores favorit bookmaker.

LeoVegas
Spil for 1000 Kr. Og få 1000 Kr.​
Hent bonus!

Kun for nye spillere bosat i Danmark | 18 + | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudeluk via ROFUS.nu | Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk
Min. indbetaling og indsats på 100 kr til odds 1,80 for at få dit freebet. Maks freebet op til 1000 kr.
F.eks. Lav en indsats på 1000 kr. og få et freebet på 1000 kr. Der ikke omsætningskrav på gevinster ved freebettet. Bonus aktiveres ved indbetaling under “min tilbud” og skal bruges inden 60 dage. Indbetalinger foretaget gennem Skrill eller PaySafeCard berettiger ikke til bonussen. Matched freebet kan kun bruges til live spil fra mobilen.

Nyeste spilforslag fra Penge I Banken

Følg med i vores bedste spilforslag på YouTube, hvor Jacob Hansen guider dig gennem aktuelle storkampe med de bedste spilforslag til hver kamp.
Gruppe A
Dato og tidspunktKampSpillested
15. januar 2021
Kl. 20:30
FC København - Brøndby IFNy administrativ hovedstad
15. januar 2021
Kl. 20:30
FC København - Brøndby IFNy administrativ hovedstad
15. januar 2021
Kl. 20:30
FC København - Brøndby IFNy administrativ hovedstad
15. januar 2021
Kl. 20:30
FC København - Brøndby IFNy administrativ hovedstad