Dagens Fidus

Spanien, La Liga Villarreal - Getafe Spilstop: mandag 27. februar 21:00
Udfald (asian) under 2 mål Odds 2.14

Reklamelink | 18+ | Spil ansvarligt | StopSpillet: 70 22 28 25 | Selvudelukkelse: ROFUS.nu

Vil du se andre gode fiduser?

Kort Analyse

Getafe gæster Estadio de la Ceramica på mandag til et La Liga opgør mod hjemmeholdet Villarreal.

Villarreal er nummer 9 i tabellen med 31 point efter 22 kampe, mens Getafe rangerer som nummer 16 med 22 point efter 22 kampe.

Når det kommer til mål, er Villarreal ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne ti gange i deres seneste ti kampe, hvilket er lig med en mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 14 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.4 pr. kamp med to clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Getafe ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne syv gange i deres foregående ti kampe, et gennemsnit på 0.7 pr. kamp. De indkasserede ni mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 0.9 pr. kamp. De klarede at holde målet rent tre gange i denne serie.

Villarreal er noteret for ni sejre, og har desuden spillet fire uafgjorte, ligesom det er blevet til ni nederlag i La Liga i denne sæson. Villarreal tabte deres foregående 4 opgør.

Getafe har indtil videre præsteret fem sejre og syv uafgjorte samt ti nederlag i La Liga.

Villarreal er røget ind i højst overraskende byge af nederlag på fire i træk i ligaen, og dén skal stoppes hurtigst muligt for ikke at miste grebet om europæiske pladser.

Getafe er uden nederlag i tre kampe, men ligger stadig næstsidst og har derfor absolut heller ikke brug for et nederlag.

Derfor regner vi med en forsigtig kamp.

Getafes seneste fem kampe havde alle højst to mål.

Villarreals seneste tre hjemmekampe sluttede 1-0.

Følg vores sociale medier:

Nyeste spilforslag fra
Penge I Banken

Følg med i vores bedste spilforslag på YouTube, hvor Jacob Hansen guider dig gennem aktuelle storkampe med de bedste spilforslag til hver kamp.
Nye Expekt

Velkomstbonus

Spil dig til 1000 kr. freebet
18+, regler & vilkår gælder*, Spil ansvarligt, Rofus.nu, StopSpillet.dk