Dagens Fidus

Danmark, 3F Superliga FC Nordsjælland - Randers FC Spilstop: søndag 27. februar 14:00
Udfald Randers under 5.5 hjørnespark + FCN scorer Odds 2.28

Reklamelink | 18+ | Spil ansvarligt | StopSpillet: 70 22 28 25 | Selvudelukkelse: ROFUS.nu

Vil du se andre gode fiduser?

Kort Analyse

FC Nordsjælland har fordel af hjemmebane på Right To Dream Park, når Randers FC kommer forbi den kommende søndag til et opgør i 3F Superliga.

Efter 18 kampe afviklet er FC Nordsjælland placeret nummer 10 i stillingen med 16 point. Der er 12 points forskel til Randers FC, der som nummer 6 har samlet 28 point sammen.

FC Nordsjælland har brug for en sejr på søndag for at lukke afstanden til Randers FC i stillingen i 3F Superliga. Afstanden i tabellen skulle helst ikke blive større, og værterne vil være forsigtige med ikke at lade gæsterne komme til fadet.

Men er du frisk på en lille kombi? FC Nordsjælland vinder ikke hver gang, de møder Randers, men det er ikke på mangel af mål.

De har været på tavlen mindst én gang i deres seneste 14 kampe mod søndagens modstander.

Vi skal tilbage til november 2015 for at finde et nul til Randers mod FC Nordsjælland.

I deres seneste 14 udekampe i Superligaen har Randers FC kun holdt rent bur mod Vejle. Så vi napper altså et garn af hjemmeholdet og kombinerer med højst fem hjørnespark af jyderne.

De genåbnede Superligaen med tre hjørnespark mod Viborg i mandags. De fik højst fem hjørnespark i deres seneste otte kampe mod FC Nordsjælland.

God søndag derude!

Følg vores sociale medier:

Nyeste spilforslag fra
Penge I Banken

Følg med i vores bedste spilforslag på YouTube, hvor Jacob Hansen guider dig gennem aktuelle storkampe med de bedste spilforslag til hver kamp.

Velkomstbonus

Velkomstbonus op til | 1.000kr Væddemålskreditter
18+, regler & vilkår gælder*, Spil ansvarligt, Rofus.nu, StopSpillet.dk