Dagens Fidus

Spanien, La Liga Sevilla - Celta Vigo Spilstop: lørdag 22. januar 18:30
Udfald Sevilla scorer + under 6.5 kort i kampen + Sevilla under 5.5 hjørnespark Odds 2.70

Reklamelink | 18+ | Spil ansvarligt | StopSpillet: 70 22 28 25 | Selvudelukkelse: ROFUS.nu

Vil du se andre gode fiduser?

Kort Analyse

Sevilla scorede før pausen i deres seneste 13 hjemmekampe i træk.

Det behøver vi ikke have dem til i aftenens kamp, så længe de bare scorer på et eller andet tidspunkt.

Der er ingen af de seneste fem dueller mellem de to klubber her, som stak så meget af, at der blev uddelt mere end seks kort undervejs.

Sevilla kom i kun én af deres seneste 11 kampe over fem hjørnespark.

I deres seneste fire dueller mod Celta nåede de højst frem til fire hjørnespark.

Efter 21 kampe afviklet er Sevilla placeret nummer 2 i stillingen med 45 point. Der er 19 points forskel til Celta Vigo, der som nummer 12 har samlet 26 point sammen.

Celta Vigo går ind til kampen mod Sevilla på lørdag med håbet om at hale ind på hjemmeholdet i stillingen i La Liga. Opgaven er selvsagt ikke nem, men omvendt en god mulighed for gæsterne til at vise, hvad de indeholder.

Når det kommer til mål, er Sevilla ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 13 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.3 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 7 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 0.7 pr. kamp med 5 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Celta Vigo ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 14 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.4 pr. kamp. De indkasserede 9 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 0.9 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 4 gange i denne serie.

Følg vores sociale medier:

Nyeste spilforslag fra
Penge I Banken

Følg med i vores bedste spilforslag på YouTube, hvor Jacob Hansen guider dig gennem aktuelle storkampe med de bedste spilforslag til hver kamp.
Nye Expekt

Velkomstbonus

Spil dig til 1000 kr. freebet
18+, regler & vilkår gælder*, Spil ansvarligt, Rofus.nu, StopSpillet.dk