News Nyheder:
England vs Danmark - Gratis væddemål med Bet365 - KLIK HER England vs Danmark - Gratis væddemål hos Bet365

Dagens Fidus

Danmark, 3F Superliga Lyngby - Silkeborg Spilstop: søndag 2. april 14:00
Udfald Under 3.5 kort Odds 2.10

Reklamelink | 18+ | Spil ansvarligt | StopSpillet: 70 22 28 25 | Selvudelukkelse: ROFUS.nu

Vil du se andre gode fiduser?

Kort Analyse

Lyngby Boldklub skal op imod Silkeborg IF på Lyngby Stadion på søndag i en spændende 3F Superliga duel.

Silkeborg IF nyder udsigten fra toppen af tabellen i kvalifikationsspillet med 29 point for 22 ligakampe i denne sæson. Hjemmeholdet Lyngby Boldklub ligger placeret som nummer 5 i 3F Superliga med 16 point oven på 22 afviklede kampe.

Når det kommer til mål, er Lyngby Boldklub ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne ni gange i deres seneste ti kampe, hvilket er lig med 0.9 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 13 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.3 pr. kamp med to clean sheets undervejs.

Silkeborg IF er i øjeblikket anstændige målscorere med 15 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.5 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 21 mål, mens Silkeborg IF præsterede nul “clean sheets”. De indkasserede i snit 2.1 mål pr. kamp.

Lyngby Boldklub er noteret for tre sejre, og har desuden spillet syv uafgjorte, ligesom det er blevet til 12 nederlag i 3F Superliga i denne sæson.

Silkeborg IF har indtil videre præsteret otte sejre og fem uafgjorte samt ni nederlag i 3F Superliga. Silkeborg IF kiksede med at holde buret rent i deres seneste 13 kampe.

Lyngby er nummer to på bisselisten, mens Silkeborg er nummer sidst.

Hvilket også kaldes nummer et på fairplay-listen, og Lyngby kan åbenbart godt finde ud af at “opføre sig”, når de møder Silkeborg.

Der var to og tre gule kort i deres to møder i grundsæsonen.

Faktisk var der ingen af deres foregående otte møder, som havde over tre gule kort.

Følg vores sociale medier:

Nyeste spilforslag fra
Penge I Banken

Følg med i vores bedste spilforslag på YouTube, hvor Jacob Hansen guider dig gennem aktuelle storkampe med de bedste spilforslag til hver kamp.
Nye Expekt

Velkomstbonus

Spil dig til 1000 kr. freebet
18+, regler & vilkår gælder*, Spil ansvarligt, Rofus.nu, StopSpillet.dk