News Nyheder:
ComeOn fordobler velkomstbonus til 1000 kr ComeOn fordobler velkomstbonus til 1000 kr

Dagens Fidus

Holland, Æresdivisionen RKC Waalwijk - Nijmegen Spilstop: lørdag 18. marts 21:00
Udfald (asian handicap -0.25) 1 Odds 2.10

Reklamelink | 18+ | Spil ansvarligt | StopSpillet: 70 22 28 25 | Selvudelukkelse: ROFUS.nu

Vil du se andre gode fiduser?

Kort Analyse

Først og fremmest er der én grund til at tage chancen på Waalwijk lørdag aften. Hævn! De fik en monster-snitter på 6-1 i sæsonens omvendte opgør, hvilket uden konkurrence er sæsonens største nederlag. Hvilket igen er forbløffende, når man spiller i en liga med Feyenoord, PSV og Ajax.

Og som vi så i sidste weekend med Bournemouth mod Liverpool, kan det godt lade sig gøre at vende selv enorme nederlag til noget positivt på hjemmebane. For det andet er der en stor forskel for begge parter i at spille ude eller hjemme.

Nijmegen har i denne sæson vundet på udebane mod Volendam, Cambuur og Excelsior. Nummer 14, 16 og 18 i den 18 hold store liga. I deres seneste 10 udekampe scorede de faktisk kun imod Cambuur og Excelsior. Waalwijk er til gengæld det syvende bedste hjemmehold i ligaen.

Det er kun ligaens top seks, som har præsteret flere point på hjemmebane i denne sæson. Og Nijmegen ligger altså under dem i tabellen. Det er kun – surprise, surprise – PSV, Ajax og Feyenoord, som har præsteret at vinde hos Waalwijk i denne sæson.

Følg vores sociale medier:

Nyeste spilforslag fra
Penge I Banken

Følg med i vores bedste spilforslag på YouTube, hvor Jacob Hansen guider dig gennem aktuelle storkampe med de bedste spilforslag til hver kamp.
Nye Expekt

Velkomstbonus

Spil dig til 1000 kr. freebet
18+, regler & vilkår gælder*, Spil ansvarligt, Rofus.nu, StopSpillet.dk