News Nyheder:
England vs Danmark - Gratis væddemål med Bet365 - KLIK HER England vs Danmark - Gratis væddemål hos Bet365

Dagens Fidus

Europe, Gold Cup Trinidad & Tobago - Spilstop: onsdag 14. juli 23:30
Udfald (1-0) 1 Odds 1.83

Reklamelink | 18+ | Spil ansvarligt | StopSpillet: 70 22 28 25 | Selvudelukkelse: ROFUS.nu

Vil du se andre gode fiduser?

Kort Analyse

Vi drager endnu engang til Gold Cup-slutrunden i Mellemamerika, hvor gruppe A her skal i gang med anden runde. Begge slap godt igennem første runde med henholdsvis en sejr og en remis, men hvor det var klart mere forventet for El Salvador, leverede T&T en kæmpe overraskelse.

T&T holdt gigantfavoritten Mexico til 0-0, mens El Salvador slog Guatemala med 2-0. Guatemala trådte først ind i turneringen to dage før start, fordi Curacao blev nægtet adgang som følge af et Covid-19 udbrud.

Med de resultater finder jeg favoritværdigheden til El Salvador for overdrevet. Kan man bremse Mexico, har man også en chance for at bremse El Salvador.

Det kunne også ende i en sådan kamp, der går op i kalkule for begge parters vedkommende, at man hellere vil tage det ene point end risikere nederlag.

T&T har Guatemala i sidste runde, gruppens svageste led, og de regner lidt frem og tænker, “vi har ét point, et point mere mod El Salvador, og så sejr i sidste runde, såå…”.

El Salvador kan på deres side tænke, at et point i det mindste er bedre end nederlag, så der skal ikke risikeres for meget.

Uanset hvad, finder jeg El Salvador overvurderet. Der er selvfølgelig en ende på alting, men de har aldrig præsteret to sejre i træk ved en Gold Cup-slutrunde.

Følg vores sociale medier:

Nyeste spilforslag fra
Penge I Banken

Følg med i vores bedste spilforslag på YouTube, hvor Jacob Hansen guider dig gennem aktuelle storkampe med de bedste spilforslag til hver kamp.
Nye Expekt

Velkomstbonus

Spil dig til 1000 kr. freebet
18+, regler & vilkår gælder*, Spil ansvarligt, Rofus.nu, StopSpillet.dk