Dagens Fidus

Spanien, Segunda Division Girona - Tenerife Spilstop: lørdag 11. juni 21:00
Udfald Under 2 mål før pausen + under 3 mål + begge hold får kort + under 13 hjørnespark Odds 1.70

Vil du se andre gode fiduser?

Kort Analyse

Girona og Tenerife skal kæmpe om, hvem der efter sommerferien kommer til at spille i La Liga mod Real Madrid, Barcelona og alle de andre ”sjove” modstandere.

Det skal nok have begge parter ekstremt tændte, men Gironas tænding må være iblandet en vis nervøsitet. Det er tredje år i træk, at de deltager i denne duel og altså foreløbig uden held.

I begge de foregående år lagde de ud med at få hhv. uafgjort og sejr med sig fra den første kamp på udebane, kun for at tabe returkampen på hjemmebane og misse oprykning.

Mon ikke de vil være ekstra påpasselige med ikke at satse noget som helst på eget græs?

Tre af deres fire foregående play-off finale-kampe havde højst to mål. Deres sidste fem hjemmekampe sluttede 0-1, 2-0, 0-1, 2-0 og 1-0.

Fem af deres seneste seks dueller mod Tenerife havde højst to mål. Deres seneste syv dueller med Girona som hjemmehold havde højst to mål.

De seneste tre sluttede alle 1-0. Fem af de syv dueller havde højst én scoring. Og nu står der for alvor noget på højkant.

Deres to dueller i ligaen i grundsæsonen kastede først fire gule og et rødt kort af sig, det andet gav syv gule og et rødt i afkast.

I begge fik begge hold selvsagt kort.

Deres seneste seks og 13 af deres seneste 14 dueller havde højst tre scoringer.

Deres to møder i sæsonen havdde hhv. to og 12 hjørnespark.

Og således lander vi på “under 2 mål før pausen + under 4 mål + begge hold får kort + under 13 hjørnespark”