News Nyheder:
Finaler, finaler, finaler - 22 spilforslag til hele weekenden i frisk OddsAvis Finaler, finaler, finaler - 22 spilforslag her

Dagens Double

Danmark, 3F Superliga FC Nordsjælland - OB Spilstop: mandag 9. august 19:00
Udfald Under 3 mål Odds 1.65
Units:
Island, Úrvalsdeild Stjarnan - Breidablik Spilstop: mandag 9. august 21:15
Udfald (2-0) 1 Odds 1.36
Units:
Samlet odds: 2.24

Reklamelink | 18+ | Spil ansvarligt | StopSpillet: 70 22 28 25 | Selvudelukkelse: ROFUS.nu

Vil du se andre gode fiduser?

Kort Analyse

Det har været en ulig åbning for sæsonen for normalt målrige FC Nordsjælland, der åbnede med at tabe første hjemmekamp med 2-1 til Viborg. I deres to efterfølgende kampe har de formået at holde rent bur i kampe med nul og to scoringer. OB har heller ikke været over tre scoringer i én kamp endnu.

De åbnede ligeledes med en kamp, der bød på tre mål, hvorefter de to næste begge kastede to mål af sig. Deres to møder med FC Nordsjælland i sidste sæson bød begge på to scoringer. Deres seneste to besøg i Farum havde begge to mål. Og så videre til Island.

Herfra henter vi en spekulation i, at Breidablik muligvis spiller mandagskampen på Island med det ene øje rettet imod deres eventyr i Conference League. De spiller torsdag returkamp mod Aberdeen, og efter deres flotte kampe i sidste runde, kan det dårligt udelukkes, at de har en chance, selvom de er bagud 3-2.

De har spillet ni udekampe i Urvalsdeild i 2021, og vandt ingen af dem med mere end højst ét overskydende mål. Stjarnan har spillet syv hjemmekampe og højst tabt med ét overskydende mål. Kan også overvejes som en single på en asian handicap +1.

Følg vores sociale medier:

Nyeste spilforslag fra
Penge I Banken

Følg med i vores bedste spilforslag på YouTube, hvor Jacob Hansen guider dig gennem aktuelle storkampe med de bedste spilforslag til hver kamp.
Nye Expekt

Velkomstbonus

Spil dig til 1000 kr. freebet
18+, regler & vilkår gælder*, Spil ansvarligt, Rofus.nu, StopSpillet.dk