News Nyheder:
Hent 1000 kr. i velkomstbonus på Bet365 Hent 1000 kr. i velkomstbonus på Bet365

Dagens Double

Danmark, Nordicbet Liga HB Køge - Hobro IK Spilstop: søndag 8. august 13:30
Udfald Over 1,5 mål Odds 1.30
Units:
Belgien, Jupiler Pro League Anderlecht - Seraing Spilstop: søndag 8. august 20:45
Udfald 1 Odds 1.33
Units:
Samlet odds: 1.73

Reklamelink | 18+ | Spil ansvarligt | StopSpillet: 70 22 28 25 | Selvudelukkelse: ROFUS.nu

Vil du se andre gode fiduser?

Kort Analyse

HB Køge – Hobro

Agger / Jacobsen projektet er godt igang og tænkte i den første kamp hvor de møder Horsens at de ser ud til allerede at have sat deres præg på truppen, men sidste kamp mod Hvidovre var noget helt andet og derfor er der stadigvæk lang vej for Køge mandskabet. Hobro et point i to kampe og røg ud i Sydbank pokalen til Brabrand, de ser heller ikke for skarpe ud i øjeblikket. Men mål tror jeg på i kampen og vil man satse lidt mere kan over 2,5 mål også være et fint spil.

Anderlecht – Seraing

En kamp Anderlecht ikke burde for problemer i men de er startet rigtig skidt 1 point i 2 kampe mod hold der normalt med deres kvaliteter burde havde vundet over, det ligner desværre en mindre god sæson for Anderlecht lige nu. Seraing oprykker som komme med god selvstillid og tro på at de kan gøre en forskel, de har fået 3 point i to kampe og har alt at vinde i en kamp som denne. Der var dog flere gode takter i Europa Conference League kvalifikations kampen mod Laci for Anderlecht og derfor tror jeg også på at de henter en sejr her.

Følg vores sociale medier:

Nyeste spilforslag fra
Penge I Banken

Følg med i vores bedste spilforslag på YouTube, hvor Jacob Hansen guider dig gennem aktuelle storkampe med de bedste spilforslag til hver kamp.
Nye Expekt

Velkomstbonus

Spil dig til 1000 kr. freebet
18+, regler & vilkår gælder*, Spil ansvarligt, Rofus.nu, StopSpillet.dk