News Nyheder:
Hent 1000 kr. i velkomstbonus på Bet365 Hent 1000 kr. i velkomstbonus på Bet365

Dagens Double

Storbritannien, Premier League Everton - Tottenham Spilstop: søndag 7. november 15:00
Udfald (0-1) 2 Odds 1.38
Units:
Italien, Serie A Napoli - Verona Spilstop: søndag 7. november 18:00
Udfald Over 2.5 mål Odds 1.56
Units:
Samlet odds: 2.15

Reklamelink | 18+ | Spil ansvarligt | StopSpillet: 70 22 28 25 | Selvudelukkelse: ROFUS.nu

Vil du se andre gode fiduser?

Kort Analyse

Jeg skal have testet Conte-effekten af. Det kan godt være, at det er et omklædningsrum af fodboldmillionærer, han træder ind, men du skal simpelthen ikke bilde mig, at der ikke kommer et mentalitetsskifte hos de fleste spillere nu. Al respekt for Nuno Santo, men han har ikke fået spillere til at tænke, ”holy shit, nu må jeg sgu hellere tage mig sammen”.

Det kommer de til med Antonio Conte, ellers kommer de til at mærke det senere. Conte er kold som en brøndgraver, og bliver der ikke leveret, kan du fedte af. Til formået møder de jo ikke ligefrem en formstærk modstander. Everton er uden sejr i fire kampe i træk, hvoraf de seneste tre blev tabt.

Når man indkasserer fem mål i sin seneste hjemmekamp mod Watford, er der altså noget at arbejde med. Tottenham er i forvejen uden nederlag i deres seneste ni besøg på Goodison Park. I hvert fald i ordinær spilletid. Jeg satser på, at de får den 10. kamp med i stimen.

Syv af Veronas seneste otte kampe havde mindst tre mål.

De har allerede spillet otte ligakampe i denne sæson, som havde mindst fire mål undervejs. De har mødt nummer to, tre og fire i tabellen i form af Milan, Inter og Roma. Mod Inter tabte de 3-1. Mod Roma vandt de 3-2 og mod Milan tabte de 3-2. De har banket Lazio 4-1 og senest også Juventus med 2-1.

Det er med andre ord væltet ind med kasser i hele sæsonen i deres kampe, men efter Igor Tudor overtog trænersædet, har de også selv scoret et hav af dem. Alene Simeone lavede seks i de seneste tre kampe. Jeg satser på, at målstrømmen fortsætter i Napoli søndag aften.

Følg vores sociale medier:

Nyeste spilforslag fra
Penge I Banken

Følg med i vores bedste spilforslag på YouTube, hvor Jacob Hansen guider dig gennem aktuelle storkampe med de bedste spilforslag til hver kamp.
Nye Expekt

Velkomstbonus

Spil dig til 1000 kr. freebet
18+, regler & vilkår gælder*, Spil ansvarligt, Rofus.nu, StopSpillet.dk