Spilfiduser Find dagens aktuelle
spilforslag her
Se aktuelle spilforslag

Dagens Double

Storbritannien, Championship lørdag 6. august 16:00 Reading - Cardiff Udfald: (0-1) 2
Odds: 1.49
Units:
Storbritannien, Premier League lørdag 6. august 18:30 Everton - Chelsea FC Udfald: (asian) under 3 mål
Odds: 1.44
Units:
Samlet odds: 2.15
Spilles hos: LeoVegas

Reklamelink | 18+ | Spil ansvarligt | StopSpillet: 70 22 28 25 | Selvudelukkelse: ROFUS.nu

Kort Analyse

Reading var i sidste sæson svineheldige med ikke at rykke ud af The Championship. De sluttede fjerdesidst, altså kun lige over stregen og indkasserede utrolige 87 mål undervejs.

Kun nedrykkede Peterborough indkasserede lige så mange. Mandskabet ser ikke markant forstærket ud til denne sæson, der blev åbnet med et nederlag. Det var på udebane, det kan ske, men forventningen i England er, at det kommer til at ske mange gange for Reading i denne sæson.

Cardiff virker forstærket og har større ambitioner for denne kampagne. Så sent som i april vandt de 2-1 på udebane over Reading, altså på tidspunkt hvor Paul Ince havde overtaget managersædet i Reading.

Han har indtil videre fået lov at fortsætte, men da han ikke kunne bremse Cardiff for fire måneder siden, tvivler jeg også på, at han og holdet kan nu.

Cardiff tabte ingen af deres seneste tre besøg på Select Car Leasing Stadium (det hedder det guddødemig!), og jeg går efter fire på stribe med gardering på krydset.

Everton med Frank Lampard som boss havde ét møde med Chelsea i sidste sæson, og det vandt de 1-0 hjemme på Goodison Park.

10 af deres seneste 12 indbyrdes opgør havde højst tre scoringer og særligt på Goodison har det været kompakt.

Seks af deres seneste syv møder her havde højst tre mål og Chelsea scorede ikke ét eneste mål i deres seneste fire besøg på Goodison.

Everton skal lige vænne sig til tilværelsen uden Richarlison og Chelsea kommer med respekt, efter at have tabt deres seneste fire besøg her.

Månedens Bookmaker

Her finder du vores favorit bookmaker.

LeoVegas
Spil for 1000 Kr. Og få 1000 Kr.​
Hent bonus!

Kun for nye spillere bosat i Danmark | 18 + | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudeluk via ROFUS.nu | Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk
Min. indbetaling og indsats på 100 kr til odds 1,80 for at få dit freebet. Maks freebet op til 1000 kr.
F.eks. Lav en indsats på 1000 kr. og få et freebet på 1000 kr. Der ikke omsætningskrav på gevinster ved freebettet. Bonus aktiveres ved indbetaling under “min tilbud” og skal bruges inden 60 dage. Indbetalinger foretaget gennem Skrill eller PaySafeCard berettiger ikke til bonussen. Matched freebet kan kun bruges til live spil fra mobilen.

Nyeste spilforslag fra Penge I Banken

Følg med i vores bedste spilforslag på YouTube, hvor Jacob Hansen guider dig gennem aktuelle storkampe med de bedste spilforslag til hver kamp.
Gruppe A
Dato og tidspunktKampSpillested
15. januar 2021
Kl. 20:30
FC København - Brøndby IFNy administrativ hovedstad
15. januar 2021
Kl. 20:30
FC København - Brøndby IFNy administrativ hovedstad
15. januar 2021
Kl. 20:30
FC København - Brøndby IFNy administrativ hovedstad
15. januar 2021
Kl. 20:30
FC København - Brøndby IFNy administrativ hovedstad