News Nyheder:
Finaler, finaler, finaler - 22 spilforslag til hele weekenden i frisk OddsAvis Finaler, finaler, finaler - 22 spilforslag her

Dagens Double

Danmark, DBU Pokalen Kjellerup IF - Aarhus Fremad Spilstop: tirsdag 31. august 17:15
Udfald Udesejr Odds 1.25
Units:
Danmark, DBU Pokalen - Nykøbing FC Spilstop: tirsdag 31. august 18:30
Udfald Udesejr Odds 1.70
Units:
Samlet odds: 2.13

Reklamelink | 18+ | Spil ansvarligt | StopSpillet: 70 22 28 25 | Selvudelukkelse: ROFUS.nu

Vil du se andre gode fiduser?

Kort Analyse

Kjellerup har åbnet sæsonen i Danmarksserien på skidt vis. Tre kampe har givet ét point, og de har ikke præsteret ét eneste mål endnu. Så skal det blive vanskeligt mod et hold, der til daglig spiller to rækker højere. Fremad vandt i sidste runde 6-0 på udebane over et andet hold fra Danmarksserien.

B 93 er kommet gennemsnitligt af sted i den nye sæson i 2. division, hvor de står med seks point efter fem kampe, og man noterer sig i den forbindelse ikke mindst, at de har tabt begge hjemmekampe. Mod Næstved og Brabrand.

Af den grund skulle det også kunne blive vanskeligt mod et hold fra 1. division. Nykøbing har i deres seneste 13 cup-kampe kun tabt til højere rangerende modstandere. I sidste runde vandt de 4-1 på en tur til Amager. Jeg satser også på sejr, når de i aften gæster Østerbro.

Følg vores sociale medier:

Nyeste spilforslag fra
Penge I Banken

Følg med i vores bedste spilforslag på YouTube, hvor Jacob Hansen guider dig gennem aktuelle storkampe med de bedste spilforslag til hver kamp.
Nye Expekt

Velkomstbonus

Spil dig til 1000 kr. freebet
18+, regler & vilkår gælder*, Spil ansvarligt, Rofus.nu, StopSpillet.dk