News Nyheder:
NYT I DANMARK -> Betinia. Hent 1000 kr. velkomstbonus her NYT I DK! Betinia. Hent 1000 kr. bonus

Dagens Double

Storbritannien, League One Derby - Portsmouth Spilstop: lørdag 29. april 16:00
Udfald (asian) under 3 mål Odds 1.41
Units:
Storbritannien, League One Shrewsbury - Sheffield Wednesday Spilstop: lørdag 29. april 16:00
Udfald Udesejr Odds 1.56
Units:
Samlet odds: 2.2

Reklamelink | 18+ | Spil ansvarligt | StopSpillet: 70 22 28 25 | Selvudelukkelse: ROFUS.nu

Vil du se andre gode fiduser?

Kort Analyse

Portsmouth kan ikke længere nå playoff-zonen, så måske de smider al taktik overbord, men jeg tvivler, for det har på ingen måde været deres stil. Og så er der jo også lige en modstander at tage højde for, og Derby spiller heller ikke berusende. Og de har så sandelig noget på spil.

Portsmouths seneste seks kampe – og otte af de seneste 10 – havde højst to mål. Syv af Derbys seneste otte kampe havde højst to mål. Heraf deres seneste fire hjemmekampe. De kæmper med Bolton og Peterborough om to pladser i playoff-zonen. Der skal ikke satses noget som helst.

I januar og kort ind i februar var Shrewsbury ligaens formstærkeste hold med seks sejre i træk, men de er gået kolde. Sæsonen er kørt i garagen, de er smuttet til stranden og har bestilt de første Tequila Sunrises. De har opnået ét point i deres seneste syv kampe. Og læg mærke til, hvem de har tabt til.

De har mødt fem af de syv hold, der udgør toppen af tabellen og tabte dem alle. Sheffield Wedneday ligger nummer tre. De er sikre på playoff-zonen og kan kun vinde og så håbe på, at én af de to foranliggende kvajer sig.

Følg vores sociale medier:

Nyeste spilforslag fra
Penge I Banken

Følg med i vores bedste spilforslag på YouTube, hvor Jacob Hansen guider dig gennem aktuelle storkampe med de bedste spilforslag til hver kamp.