Dagens Double

Storbritannien, League One Shrewsbury - AFC Wimbledon Spilstop: lørdag 25. september 16:00
Udfald 1X + under 3.5 mål Odds 1.79
Units:
Storbritannien, League Two, England Walsall - Bristol Rovers Spilstop: lørdag 25. september 16:00
Udfald 1X Odds 1.38
Units:
Samlet odds: 2.47

Reklamelink | 18+ | Spil ansvarligt | StopSpillet: 70 22 28 25 | Selvudelukkelse: ROFUS.nu

Vil du se andre gode fiduser?

Kort Analyse

Bristol Rovers kommer til kampen med to nederlag i træk, og det lader ganske enkelt til, at det er svære tider for Rovers. De er nedrykkere fra League One og balancerer efter otte runder rundt i bunden på syv point. Det er ikke, hvad man normalt forventer af en nedrykker, og Rovers har større ambitioner.

Walsall er kun ét point bedre, men syv af deres otte point i denne sæson blev taget på hjemmebane. Deres to sejre kom mod Stevenage og Mansfield, to af de fem hold, der ligger under dem i tabellen. Hvilket Bristol Rovers altså også gør.

Det gør de blandt andet fordi, de er håbløse på udebane. De har ikke præsteret en sejr på fremmed grund siden 8. december sidste år. De har haft 19 forsøg i mellemtiden! 15 af disse gav nederlag. Hvor længe mon Joey Barton får lov at sidde i managersædet?

Shrewsbury fik en elendig sæsonstart, og i det omfang de overhovedet har forsøgt på offensiv fodbold i denne sæson, har det i hvert fald ikke skærpet deres lyst til at angribe, at de pludselig stod med nul point efter de første fire runder.

Det er blevet til point i de seneste to runder, begge i form af 1-1 og det har gjort godt at opnå uafgjort på udebane i sidste weekend mod en af oprykningsfavoritterne i form af Sheffield Wednesday. Jeg satser på, at flere point venter i weekenden for ”The Shrews”.

AFC Wimbledon bryder sig nemlig ikke om at spille imod Shrewsbury. Førstnævnte vandt ikke én eneste af deres seneste 11 møder med Shrewsbury. Ingen af deres seneste 10 møder havde over tre mål. Ingen af Shrewsburys seneste ni kampe i denne sæson havde over tre mål. Derfor ovennævnte kombination.

Følg vores sociale medier:

Nyeste spilforslag fra
Penge I Banken

Følg med i vores bedste spilforslag på YouTube, hvor Jacob Hansen guider dig gennem aktuelle storkampe med de bedste spilforslag til hver kamp.

Velkomstbonus

Velkomstbonus op til | 1.000kr Væddemålskreditter
18+, regler & vilkår gælder*, Spil ansvarligt, Rofus.nu, StopSpillet.dk