Dagens Double

Tyskland, Bundesliga Bayern München - Hoffenheim Spilstop: lørdag 23. oktober 15:30
Udfald 1 + over 2 mål Odds 1.33
Units:
Italien, Serie A Bologna - AC Milan Spilstop: lørdag 23. oktober 20:45
Udfald (draw-no-bet) 2 Odds 1.53
Units:
Samlet odds: 2.03

Reklamelink | 18+ | Spil ansvarligt | StopSpillet: 70 22 28 25 | Selvudelukkelse: ROFUS.nu

Vil du se andre gode fiduser?

Kort Analyse

Bayern München har godt nok været voldsomme i deres første to kampe efter landskampene. Først bankede de Leverkusen 5-1, for så at smadre Benfica 4-0. Begge kampe på udebane!

Det eksprestog stopper Hoffenheim ikke, og det kan blive voldsomt målrigt igen. Ingen af deres seneste otte møder havde færre end tre mål.

Milan kan vist godt sætte alt ind på igen at forsøge at kvalificere sig til Champions League via Serie A i indeværende sæson. Denne sæsons Champions League bringer i hvert fald ikke meget succes med sig.

Tre kampe har givet tre nederlag. Så går det straks noget bedre i Serie A. Her har de taget 22 af 24 mulige point på de første otte runder og ufatteligt nok stadig ikke fører rækken, fordi Napoli er for vilde.

Og siden Milan åbenlyst ikke er faldet i niveau i Serie A, så lad os satse på dem mod Bologna. De har nemlig en formidabel historik mod holdet fra universitetsbyen.

Af de seneste 11 indbyrdes opgør vandt Milan 10 og tabte nul.

Følg vores sociale medier:

Nyeste spilforslag fra
Penge I Banken

Følg med i vores bedste spilforslag på YouTube, hvor Jacob Hansen guider dig gennem aktuelle storkampe med de bedste spilforslag til hver kamp.
Nye Expekt

Velkomstbonus

Spil dig til 1000 kr. freebet
18+, regler & vilkår gælder*, Spil ansvarligt, Rofus.nu, StopSpillet.dk