News Nyheder:
Hent 1000 kr. i velkomstbonus på Bet365 Hent 1000 kr. i velkomstbonus på Bet365

Dagens Double

Italien, Serie A Inter - Venezia Spilstop: lørdag 22. januar 18:00
Udfald (asian handicap +3) 2 Odds 1.57
Units:
Italien, Serie A Lazio - Atalanta Spilstop: lørdag 22. januar 20:45
Udfald (asian) over 2.25 mål Odds 1.42
Units:
Samlet odds: 2.23

Reklamelink | 18+ | Spil ansvarligt | StopSpillet: 70 22 28 25 | Selvudelukkelse: ROFUS.nu

Vil du se andre gode fiduser?

Kort Analyse

Inter har haft en voldsom start på året. Først ligakamp mod Lazio, så Super Cup mod Juventus, der først blev afgjort efter 120 minutters fodbold.

Herefter spillede de 0-0 mod Atalanta, igen i Serie A, inden de i onsdags spillede pokalkamp, som igen først blev afgjort efter 120 minutter.

De har med andre ord både afviklet kampe mod “store” modstander og to dem har været lange kampe.

Det kan dårligt undgå at have tæret en lille smule på de fysiske og mentale kræfter.

Derfor tvivler jeg på, at smadrer Venezia i en storsejr.

Venezia vil være super fokuserede på at lukke hullet op til førerholdet Inter, når de to klubber brager sammen i Serie A. Spørgsmålet er dog, om de på udebane kan komme i nærheden af at true turneringens duks.

Hvad målscoring angår, er Venezia ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 11 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.1 pr. kamp.

De indkasserede 21 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 2.1 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 1 gange i denne serie.

Atalanta har for deres vanlige standarder spillet nogle usædvanligt målfattige kampe på det seneste, men mod Lazio satser jeg på, at de er tilbage i offensiv facon.

Det vælter nemlig ind med kasser i Lazios kampe i Serie A. Deres seneste ni ligakampe i træk havde mindst tre scoringer.

Deres seneste seks indbyrdes møder havde mindst fire mål.

Lazio byder velkommen til Atalanta i Serie A på lørdag på Stadio Olimpico, Rome.

Lazio lægger beslag på placeringen som nummer 8 i Serie A med 35 point for deres første 22 kampe. Differencen til Atalanta er 7 point, hvilket rangerer sidstnævnte som nummer 4 i tabellen for 21 kampe.

Lazio har brug for en sejr på lørdag for at lukke afstanden til Atalanta i stillingen i Serie A. Afstanden i tabellen skulle helst ikke blive større, og værterne vil være forsigtige med ikke at lade gæsterne komme til fadet.

Følg vores sociale medier:

Nyeste spilforslag fra
Penge I Banken

Følg med i vores bedste spilforslag på YouTube, hvor Jacob Hansen guider dig gennem aktuelle storkampe med de bedste spilforslag til hver kamp.
Nye Expekt

Velkomstbonus

Spil dig til 1000 kr. freebet
18+, regler & vilkår gælder*, Spil ansvarligt, Rofus.nu, StopSpillet.dk