Dagens Double

Italien, Serie A Juventus - Bologna Spilstop: lørdag 16. april 18:30
Udfald 1 + under 3.5 mål Odds 1.95
Units:
Italien, Serie A Lazio - Torino Spilstop: lørdag 16. april 20:45
Udfald Under 3.5 mål Odds 1.29
Units:
Samlet odds: 2.52

Reklamelink | 18+ | Spil ansvarligt | StopSpillet: 70 22 28 25 | Selvudelukkelse: ROFUS.nu

Vil du se andre gode fiduser?

Kort Analyse

Juventus er utroligt nok tilbage i titelkampen, eftersom førstepladsen kun er seks point væk, så Juve kikser ikke mod inferiøre mandskaber på dette tidspunkt af sæsonen. Selvom det godt nok ligner en sæson, hvor de fire hold i toppen skiftes til at smide point mod hold, de burde have slået. Og det har givet en titelkamp.

Juventus elsker at spille mod Bologna. De vandt deres seneste 12 møder i træk. De vandt også de seneste otte hjemmekampe i træk mod Bologna. Juves seneste otte hjemmesejre i Serie A lød på enten 1-0 eller 2-0, og ingen af Bolognas seneste seks ligakampe havde mere end to mål.

Lazio spiller for det meste målrige kampe, hvorfor oddset også er anstændigt på en målfattig kamp, og det er værd at spille, for ”alle” spiller målfattige kampe mod Torino. 13 af Torinos seneste 14 udekampe i Serie A havde højst to mål.

De har spillet på udebane mod Milan, Napoli, Inter, Roma og Juventus. Eller ligaens top fem. De tabte fire af de udekampe med 1-0, mens de mod bysbørnene fra Juventus spillede 1-1. Lazio ligger nummer seks, og deres seneste to møder med Torino sluttede 1-1 og 0-0. Alle gode gange tre?

Følg vores sociale medier:

Nyeste spilforslag fra
Penge I Banken

Følg med i vores bedste spilforslag på YouTube, hvor Jacob Hansen guider dig gennem aktuelle storkampe med de bedste spilforslag til hver kamp.