Dagens Double

Tyskland, Bundesliga Mainz 05 - RB Leipzig Spilstop: søndag 15. august 15:30
Udfald Over 2.5 mål Odds 1.53
Units:
Belgien, First Division A Zulte-Waregem - Club Brugge Spilstop: søndag 15. august 21:00
Udfald Udesejr Odds 1.45
Units:
Samlet odds: 2.22

Reklamelink | 18+ | Spil ansvarligt | StopSpillet: 70 22 28 25 | Selvudelukkelse: ROFUS.nu

Vil du se andre gode fiduser?

Kort Analyse

RB Leipzig har skiftet træner i løbet af sommeren, eftersom Julian Nagelsmann trak sydpå mod Bayern München. Ind er kommet Jesse March, som har tilkendegivet, at han vil indføre en endnu mere aggressiv og målsøgende spillestil, end de hidtil har praktiseret. Og det har ellers ikke været kedeligt indtil nu.

De smadrede Sandhausen fra 2. Bundesliga med 4-0 i pokalturneringen i sidste weekend, og en Bundesliga-klub vinder ikke nødvendigvis over en lavere-rangerende modstander. Mainz var eksempelvis ude i en 2-2 kamp Elversberg fra så lavt som Regionalligaen, så det var altså muntre kampe, begge parter spillede.

Lige så muntert håber jeg, at det bliver på søndag i Mainz. Det har de nemlig en fed tradition for, når de to klubber mødes. De har mødt hinanden 10 gange i Bundesliga-regi. Alle 10 havde mindst tre mål. Ni af dem, heraf de seneste seks i træk, havde også mindst fire mål.

Brugge har spillet tre ligakampe til nu. To af dem på hjemmebane som begge sluttede uafgjort. Én udekamp gav sejr, så det er vist meget, de spiller ude i weekenden. De har “5-1-0” for deres seneste seks kampe mod Zülte-Waregem. De vandt deres seneste fem udekampe mod søndagens modstander.

Følg vores sociale medier:

Nyeste spilforslag fra
Penge I Banken

Følg med i vores bedste spilforslag på YouTube, hvor Jacob Hansen guider dig gennem aktuelle storkampe med de bedste spilforslag til hver kamp.
Nye Expekt

Velkomstbonus

Spil dig til 1000 kr. freebet
18+, regler & vilkår gælder*, Spil ansvarligt, Rofus.nu, StopSpillet.dk